Au dat smântână stricată copiilor din Voluntari!

Ultima actualizare:

    Șase copilași din orașul Voluntari au ajuns la spital după ce au mâncat la grădiniță smântână stricată
Șase copilași din orașul Voluntari au ajuns la spital după ce au mâncat la grădiniță smântână stricată

Mai mulți copilași de grădiniță și de la clasele primare din orașul Voluntari au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Au primit la masa de dimineață mămăliguță cu brânză și smântână, apoi li s-a făcut rău.

Părinții s-au speriat cumplit când au văzut că micuții lor au diaree și vărsături. Au aflat de la copilași că au mâncat mămăligă cu brănză și smântână la masa de dimineață, apoi le-a fost rău.

Cei mai mulți copii au refuzat să mănânce smântâna care, se pare, că avea un miros neplăcut. ”Din fericire pentru mine, copiii mei au refuzat să mănânce. Mi-au spus că smântâna mirosea urât. Însă, am aflat că și alți copii de la școlile și grădinițele din orașul Voluntari au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară”, ne-a spus o mămică.

”Vă confirm că la Institutul de Boli infecțioase Matei Balș s-au prezentat șase copii de vârsta școlară și de grădiniță pentru o stare de rău cauzată de toxiinfecție alimentară. Au spus că au mâncat mămăligă cu brânză și smântână, apoi le-a fost rău. Din fericire, starea acestor copii este bună și nu a fost necesară internarea lor”, ne-a confirmat dr. Cătălin Apostolache.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net