Au dat-o afară din școală pentru că avea fustiță cu floricele

Ultima actualizare:

    O elevă de 11 ani a fost trimisă acasă pentru că avea fustiță cu floricele
O elevă de 11 ani a fost trimisă acasă pentru că avea fustiță cu floricele

Un caz incredibil, la o școală generală din Constanța. O elevă de gimnaziu, de 11 ani, a venit la școală cu o fustiță cu floricele. Directoarea i-a spus că este nesimțită și a trimis-o acasă. Fetița a trebuit să traverseze singură, nesupravegheată, o cale ferată şi o autostradă cu patru benzi, pentru a ajunge acasă.

O elevă din Constanţa a fost dată afară de la ore fiindcă fusta pe care o purta nu respecta regulamentul şcolar: în loc să fie neagră simplă, avea floricele. Decizia a fost a directoarei Elena Preda, care a invocat motivul că nu s-a respectat regulamentul școlar care prevede ca fustele elevelor să fie negre, fără model, scrie protv.ro.

Sorina Spilcea, mama elevei de 11 ani, s-a certat cu directoarea care a recunoscut că a făcut-o „nesimţită” pe copilă. Incidentul a fost filmat și difuzat de protv.ro.

După ce a fost dată afară de la ore, eleva a trebuit să traverseze singură, nesupravegheată, o cale ferată şi o autostradă cu patru benzi, pentru a ajunge acasă, potrivit familiei ei.

La rândul ei, mama fetiței a fost dată afară din școală de directoare, sub motiv că nu are timp de discuții pentru că are ore.

Cazul este anchetat de Inspectoratul Şcolar.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net