Au dărâmat, din greşeală, zidul unei case

Ultima actualizare:

    Peretele exterior al  clădirii s-a prăbuşit din  cauza săpăturilorFOTOGRAFII: tion.ro
Peretele exterior al clădirii s-a prăbuşit din cauza săpăturilorFOTOGRAFII: tion.ro

Unde dai şi unde crapă! Cam aşa şi-au spus, ieri, muncitorii care lucrau la reabilitarea unei străzi din Timişoara. Ei încercau să sape o groapă cu excavatorul, dar au dărâmat zidul unui salon de înfrumuseţare.

Panică, ieri după-amiază, la un salon de frumuseţe de pe strada Ştefan cel Mare din Timişoara. Cele zece persoane aflate înăuntru au crezut că e cutremur. La un moment dat, pereţii au început să se zguduie, iar zgomotul a devenit infernal.

Muncitorii săpau cu  excavatorul un şanţ  pentru canalizare
Muncitorii săpau cu excavatorul un şanţ pentru canalizare

Brusc, zidul exterior pur şi simplu s-a prăbuşit, iar oamenii au putut vedea în stradă o echipă de muncitori, la fel de miraţi ca şi ei. Oamenii lucrau la reabilitarea drumului şi trebuiau să sape cu excavatorul un şanţ pentru canalizare. Din greşeală, însă, au făcut săpăturile prea aproape de fundaţia clădirii, iar peretele s-a surpat şi s-a prăbuşit în groapă.

Nimeni nu a fost rănit, însă, potrivit proprietarului, dacă incidentul ar fi avut loc câteva ore mai târziu, cu siguranţă s-ar fi soldat cu victime.

Fundaţia casei nu  fusese consolidată
Fundaţia casei nu fusese consolidată

La subsolul clădirii funcţionează o sală de karate unde urmau să înceapă cursurile. Proprietarul are imobilul asigurat, dar vrea să îi dea în judecată pe executanţi. Bărbatul spune că jumătate din fundaţia casei a fost consolidată de muncitori pentru a preveni astfel de incidente, dar, porţiunea de zid prăbuşită nu a fost consolidată.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net