Au căzut cu maşina în prăpastia adâncă de zece metri

Accident înfiorător! În Prahova, un tânăr în vârstă de 19 ani a pierdut controlul volanului pe drumul judeţean care face legătura dintre Câmpina şi Valea Doftanei. Maşina a părăsit şoseaua şi s-a prăbuşit, de la o înălţime de zece metri, în prăpastia de deasupra lacului de acumulare Paltinu.

Ce baftă au avut! Cele două persoane aflate în autoturismul căzut în prăpastie, şoferul şi ocupantul scaunului din dreapta, au scăpat cu viaţă şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentul s-a petrecut marţi, 18 iulie, în jurul orei 11.00, în dreptul Popasului Viaduct din zona lacului de acumulare Paltinu. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar unul dintre ele a ajuns în prăpastie, după ce şoferul fără prea multă experienţă a scăpat maşina de sub control.
Deşi automobilul s-a proptit în trunchiul unui copac şi a fost serios avariat, cei doi tineri au scăpat cu răni care nu le-au pus în pericol viaţa. Atât şoferul în vârstă de 19 ani, cât şi pasagerul din dreapta au ieşit singuri din autoturism, fără ajutorul echipei de la descarcerare. Ambele persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ploieşti.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1