Au ascuns ţigările de contrabandă în sutien! Vânzătoare trimise în judecată

Ultima actualizare:

Procurorii de la Crimă Organizată nu le-au iertat! Opt femei cu vârste între 26 şi 62 de ani, vânzătoare la cârciumi şi magazine dintr-un sat vasluian, au fost trimise în judecată. Femeile sunt acuzate că s-au constituit într-un grup infracţional organizat şi că au vândut, în ultimii trei ani, aproape 50.000 de pachete de ţigări de contrabandă. De teama controalelor, femeile ţineau pachetele de ţigări ascunse în sân.

Alături de cele opt vânzătoare a fost trimis în judecată şi patronul magazinelor săteşti, Vasile Fâşicaru (62 ani), considerat liderul grupului. Potrivit procurorilor DIICOT Vaslui, în comuna Zorleni s-a constituit, din 2013, o grupare specializată în valorificarea unor cantităţi mari de ţigări provenite din contrabandă, introduse în ţară de cetăţeni moldoveni sau de cetăţeni români. ”Activitatea infracţională se desfăşoară în jurul numitului Fâşicaru Vasile şi a concubinei acestuia, Ghiorghiţă Mirela, care au coordonat activitatea grupului, de aprovizionare, transport, deţinere şi punere în vânzare de ţigări de provenienţă Republica Moldova, ţigările fiind puse în vânzare prin intermediul magazinelor deţinute pe raza comunei Zorleni de către Fâşicaru Vasile”, se arată în rechizitoriul procurorilor DIICOT.

Ţigările erau valorificate la magazinele săteşti, prin intermediul vânzătoarelor angajate cu contract de muncă, în perioada 2013 – 2015. Femeile erau instruite de cei doi cu privire la preţurile de vânzare şi la atitudinea pe care s-o adopte în cazul unor controale. Vânzătoarelor li se impunea să aibă asupra lor doar câteva pachete de ţigări, ţinute sub îmbrăcăminte, în zona sânilor, unde lucrătorii de poliţie, de obicei bărbaţi, nu pot verifica.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net