Ați văzut-o? Fetiță de 13 ani din Sibiu, căutată cu disperare după ce a plecat la magazin și nu s-a mai întors

andreea_maria_ghinga.jpg

fetita de 13 ani
Andreea Maria Ghinga
FOTO: IPJ Sibiu

Disperarea unei mame din Sibiu nu are limite după ce fetița ei în vârstă de 13 ani a plecat la magazinul din cartier și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informaţii despre fată sunt rugate să sunt la 112.

Andreea Maria Ghinga a dispărut luni, în jurul orei 17.00. Mama ei spune că fata a plecat de acasă până la un magazine din apropiere, dar nu s-a mai întors. Disperată, mama a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Semnalmente Andreea Maria Ghinga

Semnalmente: înălțime 1.60 cm, greutate 49 kg, fața rotundă, ochi căprui, păr șaten, lung.

La data dispariției purta un tricou alb cu înscrisuri de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu inscripția "tik tok" în partea din față și pantofi sport negri, anunță poliția.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Citește și: 

 

O fetiță de 11 ani a fost dată dispărută de mama ei. A fost găsită câteva ore mai târziu

 

Fata de 13 ani din judeţul Cluj dată dispărută şi tânărul de 27 de ani care ar fi răpit-o au fost găsiţi

 

 

Loading...

Citește și

  • Alți părinți revoltați își strigă nemulțumirile! După tragedia din Caracal care a șocat o țară întreagă, se pare că alți cetățeni demonstrează prin declarațiile lor că Poliția Română tratează cazurile de dispariții cu aceeași nonșalanță și lejeritate cu care s-a acționat și în situația Alexandrei, fata dispărută și ucisă de suspectul Gheorghe Dincă, în timp ce reprezentanții legii stăteau la poarta criminalului, pentru că „nu aveau mandat de percheziție”.

  • casa criminalului dinca din caracal

    Proiectul de lege privind căutarea persoanelor dispărute, inițiat de Ministerul Afacerilor Interne, s-a aflat, joi, în dezbatere, în ședința de Guvern. Prin acest proiect autoritățle încearcă să aducă îmbunătățiri modului în care sunt căutate persoanele dispărute, dar și modului în care se intervine pentru localizarea acestora, în special a celor care sunt în pericol de moarte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1