Ați auzit? John Albert plănuiește prima ediție a unui proiect unic în România - modelling pentru începătoare

Ultima actualizare:

Când ești o femeie cu încredere în forțele proprii, frumoasă și îți place să fii admirată, parcă și viața este mai frumoasă. Pentru astfel de prezențe feminine există un proiect inedit și unic în România. În decursul acestei luni va fi lansată prima ediție. Vorbim despre proiectul Ace Models by Așii Petrecerilor.

În spatele acestui proiect este John Albert, ce se pregătește acum de lansarea primei ediții a acestui proiect. Presupune a oferi tinerelor care nu au experiență în modelling însă compensează cu entuziasmul și dorința de a evolua în acest domeniu, să își înceapă o carieră.

Vă tentează? Iată povestea acestui proiect

John Albert a pus bazele unui proiect ce se dorește a fi altceva. Acesta a gândit că tinerele frumoase și dornice de a activa în lumea de modelling să își facă debutul printr-un online reality show. Astfel, au fost selectate 10 concurente. Acestea au șansa de a descoperi locuri exotice și de a se bucura de experiențe unice și de neuitat, participând la acest concurs.

În cursa pentru marele premiu cele 10 concurente sunt prezentate publicului, ca la carte. Au book-uri de prezentare și pot fi votate de către susținători.

În decursul lunii iulie începe prima etapă a acestui concurs. Pentru curioși, profilul de instagram al lui John Albert, johnalbert.ace detaliază tot ce trebuie să știm despre această aventură.

Miza este una dublată și de satisfacția de a câștiga. Concurentele au parte de călătorii și se vor bucura de condiții excelente, de cazare în resorturi de 5 stele, în locații exotice. Diverse competiții vor face deliciul publicului și le vor scoate la lumină adevăratele calități ale fetelor. Câștigătoarele vor fi norocoasele care vor avea parte de premii diverse, precum și de posibilitatea de a se afirma, de a deveni cunoscute.

Cine este John Albert

Inițiatorul acestui proiect este John Albert, un tânăr ambițios și iubitor de frumos, lux și extrem. Tânărul antreprenor pasionat de călătorii printre altele, a puz bazele unui proiect, pe cât de interesant și atractiv, pe atât de atipic. Este de altfel unic în România până la ora actuală.

Și cui nu îi plac femeile frumoase? Cele stăpâne pe sine, cele care întorc priviri oriunde ar fi? Din drag pentru ele și din interes pentru a da start unei noi aventuri în viața sa, de a cuceri și alte domenii de interes, John Albert este parte activă din proiectul Așii Petrecerilor.

Ideea a fost foarte bine îmbrățișată de tinerele aspirante pentru o carieră în modelling. Înscrierile ce au avut loc au fost urmate de o riguroasă selecție, iar acum 10 concurente se pregătesc să  se lupte pentru câștigarea marelui premiu pus la bătaie în acest proiect. Luna iulie începe cu lansarea primei ediții, iar desemnarea câștigătoarei va avea loc pe data de 30, la o super petrecere, în stilul extravagant al Așilor.

Publicul are un cuvânt de spus în deliberarea câștigătoarei. Urmăriți pagina oficială a proiectului, profilul de insta al lui John Albert și țineți pasul cu dinamica show-ului. Vă puteți vota favorita și astfel îi creșteți șansele de câștig!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net