Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Ce se întâmplă cu pasagerii

Mai aveau în jur de 40 de minute până la destinație, în momentul în care avionul în care se aflau s-a defectat. O aeronavă Wizz Air care venea din Marea Britanie a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni.

Totul s-a petrecut astăzi, 9 septembrie, la ora 14.26, și este vorba despre aeronava WZZ 3652, care circula pe ruta Luton-Iași.

Potrivit reprezentanților Companiei Aeroporturi București,  avionul Airbus 320 a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza unei probleme tehnice. Mai exact, are probleme la trenul de aterizare.

”Conform procedurilor pentru astfel de situații, s-a format dispozitiv pentru pista 08L. 169 pax + 5 infanti/2+4 echipaj”, au anunțat aceștia.

„Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iași a fost redirecționată către București din cauze tehnice. Avionul a aterizat în condiții normale și este în curs de verificare. Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din București, estimându-se că vor ajunge la Iași în jurul orei 23:15, ora locală. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea noastră”, au explicat reprezentanții Wizz Air.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1