Aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara. Unei pasagere i s-a făcut rău. Femeia are Covid-19

avion-tarom.jpeg

Avion Tarom
Aeronava care aparține companiei Tarom se îndrepta către Madrid, Spania
Sursa foto: Wikipedia

Un avion care a decolat joi de la Bucureşti cu destinaţia Madrid a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce unui pasager i s-a făcut rău. Este vorba despre o româncă de 65 de ani, care a fost diagnosticată ulterior cu Covid-19.

Potrivit primelor informații, o persoană aflată la bord a acuzat stări de rău și a leșinat. Aceasta și-ar fi pierdut cunoștința pentru câteva momente. În aceste condiţii, piloții au luat decizia să se aterizeze pe cel mai apropiat aeroport, deși aeronava părăsise deja spațiul aerian al României. Cea mai apropiată locaţie era Timişoara, astfel că avionul a aterizat acolo.

După ateriarea de urgență de la Timișoara, aeronava a fost dezinfectată

Confirmarea că persoana de la bord are COVID a venit de la personalul ambulanţei, care a preluat pacientul şi l-a transportat la spital. Este vorba despre o femeie de 65 de ani, româncă. Aceasta ar fi participat la o înmormântare în Braşov. Cursa la bordul căreia s-a îmbarcat femeia are 183 de pasageri, potrivit unor surse aeroportuare.

După aterizarae de urgență pe aeroportul din Timișoara, aeronava urmează să fie dezinfectată şi îşi va continua cursa spre Madrid. Autorităţile sanitare locale începe o anchetă epidemiologică şi vor stabili dacă femeia a purtat tot timpul mască şi dacă fost în contact cu alţi pasageri, scrie ziuadevest.ro.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1