Atenție! Vine gerul, dar de Crăciun vor fi 14 grade

Ultima actualizare:

    De Crăciun, vor fi până la 14 grade și soare, spun meteorologii ANM
De Crăciun, vor fi până la 14 grade și soare, spun meteorologii ANM

O veste bună și una mai puțin bună, de la meteorologi. Joi (21 decembrie) va fi prima noapte din această iarnă cu ger. În ziua de Ajun, vremea se schimbă radical și vor fi temperaturi normale pentru luna aprilie!

Valul de aer siberian care staționează în țara noastră ne-a adus primele temperaturi normale pentru luna decembrie. Astăzi (20 decembrie), la ora 15.30, erau minus 13 grade la Bistrița, iar în restul regiunilor între minus 1 grad și 2 grade.

Însă, nopțile următoare vor fi foarte reci, iar în centrul țării va fi, pentru o noapte, cea de joi (21 decembrie), spre vineri, când se prognozează valori sub minus 10 grade, adică va fi ger.

”Temperaturile vor coborî la minus 12 grade în estul Transilvaniei, posibil în zona Întorsura Buzăului, în noaptea de joi spre vineri.  Vor fi temperaturi negative pe tot teritoriul, între minus 12 grade și minus 2 grade, iar în vest și nord-vest cerul va fi acoperit și se vor înregistra precipitații”, ne-a explicat meteorologul Gabriela Băncilă, de la ANM.

În Capitală, sâmbătă (23 decembrie) sunt prognozate precipitații mixte, la fel și în Banat și Sibiu.

După acest episod, vremea se încălzește treptat, de la o zi, la alta, potrivit ANM. În ziua de Ajun, vor fi 8 grade la Timișoara, 7 grade la Botoșani, 6 grade la București, 2 grade la Cluj-Napoca. În ziua de Crăciun, vor mai fi câțiva nori în nordul Moldovei, iar în restul țării va fi soare și temperaturi de 11 grade la Iași și Constanța, 9 grade la Arad, Suceava și Sibiu, 14 grade la Craiova și 12 grade la București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net