Atenţie! Un hoţ este în libertate! Dacă îl vedeţi, anunţaţi poliţia

Ultima actualizare:
Hoţul căutat de poliţie a fost înregistrat de camerele de supraveghere
Hoţul căutat de poliţie a fost înregistrat de camerele de supraveghere

Este alertă în Bucureşti. Un hoţ este în libertate. Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a-l găsi. Imagini cu bărbatul în timp ce fura dintr-un centru comercial din Sectorul 5 au fost date publicităţii. Oricine îl vede este rugat să anunţe poliţia.

Bărbatul din imagini este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale de pe raza Sectorului 5 şi tâlhărie şi chiar dintr-un cabinet veterinar.

În imagini se vede cum bărbatul intră într-un cabinet veterinar, ţinând un telefon în mână, prefacându-se preocupat să citească ceva. Verifică să nu fie vreo persoană în zonă, apoi caută prin buzunarele unor haine aflate în cuier. Iese cu prada şi se face nevăzut. Totul a fsoat însă înregistrat de camerele de supraveghere.

Toate faptele au fost comise pe parcursul lunii februarie 2019.

Autorităţile au demarat o anchetă după ce a administratorii firmelor unde bărbatul a dat atacuri, au făcut plângere la poliţie

Ce mai fură hoţii din magazine

Potrivit politiei, tot mai multe cazuri de furturi din magazine au fost inregistrate in ultima vreme. De cele mai multe ori hotii au fost prinşi imadiat după comiterea faptelor, însă sunt şi cazuri în care hoţii sunt încă în libertate.

De cele mai multe ori hoţii fură alimente sau băuturi alcoolice, iar alţii dau atacul caselor de marcat.

Unul dintre cele mai rasunatoare cazuri de magazine este cel din Vaslui, de la jumătatea lunii februarie cand hoţii au plecat cu o prada impresionantă dintr-un magazin de electronice şi electrocasnice. Au dezactivat camerele de supraveghere, au forţat uşa laterală folosită la aprovizionare şi, în numai un minut şi jumătate au luat peste 100 de smartphone-uri de ultimă generaţie.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net