Atenţie, şoferi! Sens unic pe Dorobanţi din martie

Ultima actualizare:

    Sens unic pe Dorobanţi
Sens unic pe Dorobanţi

Schimbări importante pe străzile din centrul Capitalei! Cele mai importante intră în vigoare la sfârşitul lunii martie, când se va institui sens unic pe Calea Dorobanţi şi str. Polonă. În plus, în acest an, pe de 28 de artere se va amenaja câte o bandă specială, prioritară pentru RATB.

„Pe Calea Dorobanţi vom institui sens unic pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu Şos. Ştefan cel Mare şi intersecţia cu Bd. Dacia, pe această direcţie. Pentru preluarea traficului, pe str. Polonă reglementarea va fi în sens invers. În plus, pe Calea Dorobanţi, cu această ocazie, vom introduce, în dublu sens, benzi prioritare pentru RATB", ne-a declarat Ion Dedu, şeful Departamentului Transporturi de la Primăria Capitalei.

În urma succesului benzii proprii pentru vehiculele RATB, instituită pe Splaiul Independenţei, între Piaţa Unirii şi Podul Naţiunile Unite, reprezentanţii Municipalităţii şi cei ai Poliţiei Rutiere au stabilit extinderea iniţiativei şi pe alte străzi din Bucureşti.

Banda specială pentru RATB va fi extinsă până la Podul Operei pe ambele sensuri

Sens unic pe Dorobanţi
Sens unic pe Dorobanţi

Astfel, a fost elaborată o listă cu 28 de artere pe care se va delimita, în 2014, culoarul pentru vehiculele regiei. Începutul va fi făcut tot de la sfârşitul lunii martie, cu Splaiul Independenţei, banda urmând a fi amenajată de la Piaţa Unirii la Podul Operei, pe ambele sensuri, şi pe Calea Dorobanţi, unde culoarul prioritar va fi în dublu sens.

Sens unic pe Dorobanţi
Sens unic pe Dorobanţi

Până la sfârşitul anului se vor amenaja benzi proprii pentru mijloacele de transport în comun pe Calea Floreasca, str. Barbu Văcărescu, Calea Griviţei, str. Occidentului şi str. Gen. Gheorghe Manu. 

Sens unic pe Dorobanţi
Sens unic pe Dorobanţi
image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net