Atenție șoferi! Accidente cumplite, în această dimineață

accident suceava2.jpg

accident suceava 2
Foto: Florin Țugui
Citeste tot despre: 

Trei accidente rutiere au fost înregistrate în această dimineață (23 martie) în județul Suceava. Au rezultate victime și pagube însemnate.

Traficul este dificil în toată țara. În acestă dmineață (23 martie), au fost scene teribile cu mașini derapate, răsturnate și distruse în județul Suceava.

Cel mai grav, s-a produs pe raza satului Băișești, comuna Cornu Luncii, eveniment în care au fost implicate două autotrenuri și o autoutilitară, scrie Info Trafic Live.
Șoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat, în stare de inconștiență, iar pentru extragere, s-a deplasat la fața locului un modul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni.

A fost o misiune dificilă, au mărturisit salvatorii, care au fost nevoiți să taie elementele de caroserie contorsionate, pentru a putea extrage victima și a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare.Ulterior, din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul, pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani. O altă persoană implicată în accident a fost rănită ușor și a fost preluată de către cadrele medicale, pentru acordarea primului ajutor medical, însă aceasta a refuzat transportul la spital, scrie aceeași sursă.

Celelalte două accidente s-au produs, unul la ieșire din Suceava spre Pătrăuți, unde o autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile și șoferul, conștient, a fost transportat la spital, iar al doilea, pe raza comunei Dărmănești, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Și în acest caz, o singură persoană a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

accident suceava1

accident suceava3.jpg

accident suceava 3
FOTO> ISU Suceava

accident suceava4

Loading...