Atenție șoferi! Accidente cumplite, în această dimineață

Ultima actualizare:

    Foto: Florin Țugui
Foto: Florin Țugui

Trei accidente rutiere au fost înregistrate în această dimineață (23 martie) în județul Suceava. Au rezultate victime și pagube însemnate.

Traficul este dificil în toată țara. În acestă dmineață (23 martie), au fost scene teribile cu mașini derapate, răsturnate și distruse în județul Suceava.

Cel mai grav, s-a produs pe raza satului Băișești, comuna Cornu Luncii, eveniment în care au fost implicate două autotrenuri și o autoutilitară, scrie Info Trafic Live.Șoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat, în stare de inconștiență, iar pentru extragere, s-a deplasat la fața locului un modul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni.

A fost o misiune dificilă, au mărturisit salvatorii, care au fost nevoiți să taie elementele de caroserie contorsionate, pentru a putea extrage victima și a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare.Ulterior, din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul, pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani. O altă persoană implicată în accident a fost rănită ușor și a fost preluată de către cadrele medicale, pentru acordarea primului ajutor medical, însă aceasta a refuzat transportul la spital, scrie aceeași sursă.

Celelalte două accidente s-au produs, unul la ieșire din Suceava spre Pătrăuți, unde o autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile și șoferul, conștient, a fost transportat la spital, iar al doilea, pe raza comunei Dărmănești, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Și în acest caz, o singură persoană a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.


    FOTO> ISU Suceava
FOTO> ISU Suceava

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net