Atenţie! A intrat în acţiune «poliţia seminţelor»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vă place să mâncaţi „bomboane agricole” şi să aruncaţi cojile pe jos? Plăcerea aceasta o să vă coste scump de acum înainte pentru că a apărut „poliţia seminţelor”! Edilii Capitalei au cerut echipajelor Poliţiei Locale să înceapă prigoana celor care aruncă urmările ospăţului cu aceste produse pe jos, deoarece au umplut parcurile de resturi.

Parcul IOR, sâmbătă dimineaţă. O patrulă a Poliţiei Locale sector 3 somează mai mulţi tineri care aruncă coji de seminţe pe jos să le strângă. Tinerii sunt uimiţi şi se fac că nu pricep. Când agenţii scot chitanţierul de amenzi, teribiliştii îşi dau seama că nu este o glumă şi cu o mătură împruimutată fac locul lună. Scena s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute şi face parte dintr-o campanie derulată de primăria sectorului 3 împotriva mâncătorilor de seminţe care nu-şi fac curat la locul ospăţului.

simeon stalpnicul png

„Până acum Poliţia Locală a acordat 529 de amenzi în valoare de 22.999 lei persoanelor care fac mizerie aruncând cojile de seminţe pe jos", ne-a declarat Adrian David purtătorul de cuvânt al primăriei sectorului 3. Sancţiunile au fost date pe baza Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr 304 din 2009 privind protecţia spaţiilor verzi şi care prevede amenzi între 50 şi 100 de lei pentru persoanele fizice şi între 1.000 şi 10.000 de lei pentru persoanele juridice care aruncă gunoaie în parcuri.

Nici armata lui Oprescu, Detaşamentul de Poliţie Locală a Primăriei Capitalei nu s-a lăsat mai prejos şi a taxat 40 de bucureşteni cu amenzi pentru că au scuipat seminţele pe jos şi nu le-au strâns să le ducă civilizat la coşurile de gunoi. „Păstrarea curăţeniei este una din obligaţiile fiecăruia dintre noi dar dacă sunt persoane care nu înţeleg Poliţia Locală are pârghiile necesare! Noi dăm amenzi pe baza hotărârii 120 a Consiliului General din 2010 care prevede sancţiuni între 100 şi 500 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a Capitalei, Radu Popa.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net