Atenție! Cineva vrea să dea țeapă în numele ANAF

garda-financiara-sediu_central.jpg

garda-financiara-sediu_central
ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Nu răspundeți unor mesaje în care nu aveți încredere! ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF.

Ce tupeu au! Vor să dea țeapă în numele ANAF.

Cineva vrea să dea țeapă în numele ANAF

Sunt persoane care au primit mesaje electronice de la o persoană care spune că este de la ANAF. Sub numele Maria Voicu, de la cabinetul președintelui ANAF, se cer date personale.

”Precizăm că, nu există vreo persoană cu numele Maria Voicu care să-și desfășoare activitatea la Cabinetul Președintelui. Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar dacă au fost deschise, să nu urmați pașii descriși în acestea: să nu apelați numărul de telefon afișat/recomandat sau să dați Reply la email. Agenția Națională de Administrare Fiscală a sesizat organele abilitate cu privire la aceasta situație, pentru continuarea cercetărilor și prevenirea unor potențiale fraude”, precizează ANAF.

mesaj_anaf.jpg

mesaj anaf
Nu deschideți mail-ul care arată așa, ca din partea ANAF
FOTO: ANAF

Citește și:

A rămas rapid fără 200 de lei, după ce a fost păcălit cu «metoda benzina»

Povestea bărbatului care a vândut Turnul Eiffel de două ori

Loading...
 
 

Citește și

  • O tânără din Craiova a comandat online, pe site-ul unei firme care comercializează produse electronice, un iPhone XS MAX, pentru care a plătit 6.800 de lei.

  • Metoda accidentul face în continuare victime, deşi poliţiştii au încercat o mulţime de metode ca să avertizeze eventualele victime. Cei din Cluj au mers inclusiv la biserică, pentru că acolo sunt cei mai mulţi bătrâni şi ei sunt primii care pică în plasa escorcilor! Ultima victimă este o femeie de 77 de ani, din Cluj-Napoca. Ea i-a crezut pe cei care au sunat-o şi le-a dat peste 10.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1