ATENŢIE! Ameninţare de Cod portocaliu pentru două judeţe

Ultima actualizare:

    Traficul este îngreunat din pricina viscolului
Traficul este îngreunat din pricina viscolului

Şeful Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat, astăzi, în cadrul comandamentului de iarnă reunit la Guvern că, în această seară, este posibil să fie emis Cod portocaliu de ninsori şi viscol pentru judeţele Caraş-Severin şi Mehedinţi.

Comandamentul de iarnă s-a reunit, astăzi, la ora 16.00, la Guvern pentru a discuta măsurile ce trebuie luate în condiţiile în care în mai bine de jumătate de ţară este Cod galben de ninsori şi viscol, valabil până mâine la ora 15.00.

Potrivit meteorologilor, va ninge în Moldova, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi în nordul Olteniei şi al Munteniei. Vântul va continua să sufle tare la munte (peste 90 km/h) şi va avea intensificări temporare, cu viteze de 55...60 km/h, îndeosebi în Moldova, Crişana şi Banat, viscolind şi spulberând zăpada.

Mai mult, şeful ANM, Ion Sandu, a declarat că, în această seară, s-ar putea emite Cod portocaliu de ninsori şi viscol, pentru un interval de 5-6 ore, pentru judeţele Caraş-Severin şi Mehedinţi.

Ion Sandu a mai precizat că ninsorile şi viscolul vor afecta mai mult zona centrală a ţării, urmând ca în Caraş şi Mehedinţi vântul să atingă o viteză de 90 km/h.

În acelaşi timp, zona Moldovei ar putea ieşi de sub avertizare.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net