Atât a valorat moartea pilotului Adrian Iovan. Suma colosală plătită de firma de asigurări

adrian_iovan.jpg

Pilotul Adrian Iovan are doi moştenitori
Pilotul Adrian Iovan are doi moştenitori
Foto Adevărul

Societatea de asigurări Omniasig a plătit moştenitorilor pilotului Adrian Iovan suma asigurată în caz de deces, prevăzută în poliţa pentru avionul implicat în accidentul din Apuseni de la finele lunii ianuarie, acceaşi sumă urmând să fie achitată şi moştenitorilor Aureliei Ion, a doua victimă.

"Ominiasig Vienna Insurance Group confirmă că, în cadrul dosarului de daună deschis ca urmare a producerii tragicului accident aviatic din Munţii Apuseni din 20 ianuarie, compania a achitat deja despăgubirea pentru decesul pilotului Adrian Iovan, în baza poliţei de asigurare de accidente a personalului navigant şi a pasagerilor deţinută de Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Omniasig a efectuat plata despăgubirii cuvenite către moştenitorii legali ai pilotului Adrian Iovan", se arată într-un răspuns al asigurătorului remis la solicitarea MEDIAFAX.

iovan_si_ion.jpg

Aura Ion şi Adrian Iovan
Aura Ion şi Adrian Iovan
Foto Adevărul

Contractul de asigurare a fost valabil pentru perioada 13 mai 2013-12 mai 2014 şi acoperea toate cele 16 avioane şi elicoptere ale Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, care a plătit 160.020 lei pentru poliţă, încheiată în urma unei licitaţii publice. "Referitor la despăgubirea aferentă decesului pasagerei Aurelia Ion, menţionăm că Ominiasig VIG va efectua şi această plată după ce vor fi depuse la dosar toate documentele necesare", se mai arată în răspunsul asigurătorului.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1