A atacat un poliţist cu bile de rulment trase din praştie

Ultima actualizare:

    Scarlet Lucian  Raul, un infractor  periculos
Scarlet Lucian Raul, un infractor periculos

A ajuns la spital cu capul spart! Un poliţist local din Bârlad a fost atacat de un hoţ surprins în timp ce încerca să spargă, noaptea, un magazin de cartier. Hoţul l-a atacat cu o praştie şi bile de rulmenţi, scrie adevarul.ro.

În noaptea de 29 spre 30 aprilie, în jurul orei 02.00, în cartierul Deal din Bârlad, un poliţist local, în vârstă de 43 de ani, se afla acasă, când a auzit zgomote puternice în apropierea locuinţei. A ieşit din casă şi a observat doi indivizi care încercau să intre în magazinul aflat în curtea vecinului său. Unul dintre bărbaţi sărise gardul în curtea magazinului şi îndepărta sticla de la geamul pe care îl spărsese, iar celălalt îi asigura paza. Poliţistul a intervenit rapid, moment în care individul care se afla pe stradă a luat-o la fugă. Cel de-al doilea a sărit gardul şi s-a refugiat în curtea unei şcoli, de unde l-a atacat pe poliţistul aflat pe urmele sale, cu o praştie.

„Individul a folosit o praştie cu care a proiectat corpuri dure către poliţist (n.r. - bile de rulmenţi). Unul dintre proiectile l-a nimerit pe agentul de poliţie şi i-a produs o leziune în zona capului. Mai mult, suspectul i-a aplicat o lovitură cu piciorul, poliţistului, care sângera deja abundent”, explică Vasile Chelaru, directorul Poliţiei Locale Bârlad. Agentul rănit a fost dus la spital, iar agresorul, Scarlet Lucian Raul (33 ani), a fost capturat şi dus la sediul Poliţiei Bârlad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net