Atac cu cuțitul și focuri de armă la Arad. Supărat că i-a concediat iubita, un tânăr l-a atacat pe patron

Ultima actualizare:

    Agresorul a fugit imediat de la fața loculuifoto: Observatornews.ro
Agresorul a fugit imediat de la fața loculuifoto: Observatornews.ro

Scene îngrozitoare la Arad, într-o zonă intens circulată din oraș. Supărat că patronul a dat-o afară pe iubita sa, care lucra într-o frizerie, un tânăr s-a înființat la carmangeria pe care individul o mai avea şi, după ce l-a ameninţat şi l-a tăiat cu un cuţit, a scos şi un pistol cu bile şi a tras două focuri spre magazin, spărgând un geam.

Tânărul de 26 de ani a scos un cuţit şi a început să-l flurure în faţa magazinului şi să ameninţe, scrie Observatornews.ro. Proprietarul, care vindea la tejghea în acel moment, n-a stat mult pe gânduri. A pus mâna pe un extinctor şi a ieşit să se răfuiască cu tânărul care îl ameninţa. S-a ales însă cu o rană la umăr. Tânărul nervos nu a cedat și a scos și un pistol cu care a tras două focuri de armă prin geam, spre proprietar. Acesta a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiţi la faţa locului, dar nu a fost transportat la spital. Agresorul a dispărut de la locul faptei chiar înainte să ajungă echipajele de intervenţie. 


    Proprietarul magazinului a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiţi la faţa loculuifoto: Observatornews.ro
Proprietarul magazinului a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiţi la faţa loculuifoto: Observatornews.ro

Agresorul a fost prins și și reținut pentru 24 de ore

Agresorul, care dispăruse de la fața locului până să sosească poliția, a fost prins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o mașină care se deplasa spre centura orașului Lugoj, notează Digi24. Potrivit Poliției Arad, bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost depistat de polițiști orașului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura orașului Lugoj, județul Timiș. Acesta a fost preluat de polițiștii arădeni și reținut pentru 24 de ore. Individul urmează să fie prezentat sâmbătă magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net