Astăzi este 10.10. Ce spun numerologii că ne așteaptă

Ultima actualizare:

    Această zi din calendar este una benefică
Această zi din calendar este una benefică

Suntem într-o zi de vineri extrem de benefică. Și asta pentru că azi este 10.10, iar numerologii spun că această cifră este considerată de numerologi perfectă.

Numărul 10 poartă o încărcătură karmică puternică. Nu reprezintă plata unor greșeli din alte vieți, ci este una pozitivă, de desăvârșire și renaștere. De aceea el mai este numit și Numărul Șansei, scrie rtv.net. Totodată, 10 favorizează succesul, onorurile și recompensele materiale. Azi, atragi și dobândești cu ușurință lucruri pentru care alții se luptă cu disperare.

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 10, un numar al manifestarii, au darul de a crea si de a crea intr-un mod frumos, armonios, pozitiv din punct de vedere energetic. Ei sunt cei care pun in practica viziuni si idei. Au tendinta de a se apuca de mai multe lucruri deodata si de a-si pierde concentrarea la un moment dat. Sunt pasionali, fermecatori, boemi, atrasi de tot ceea ce inseamna frumos. Iubesc libertatea si gandirea libera, deschisa. Calatoriile pe care le intreprind sunt indeosebit pentru a vizita opere de arta si a surprinde arta in toate ipostazele ei.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net