Asta o să vezi la concertul Rihannei! Cine cântă în deschidere, alături de Delia

15-vedext-1-rihanna.jpg

Schimbă şapte ţinute, în bezna care se lasă pe scenă
Foto: Guliver / Splashnews

Este de departe evenimentul anului! Diva de 28 de ani din Barbados, care are o avere de 281 de milioane de dolari, face senzaţie la Bucureşti. În deschiderea show-ului cântă Delia Matache, Big Sean şi DJ Mustard.

Turneul mondial „Anti” a început la 12 martie, în SUA, şi se încheie pe 27 noiembrie, la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. După doar 50 de concerte din totalul de 77, încasările sunt de peste 51 de milioane de dolari. Rihanna şi-a anulat trei spectacole: unul în Ţara Galilor, altul în Anglia şi ultimul anulat a fost la Nisa, după atentatele de la 14 iulie. Înainte de a veni în ţara noastră, Rihanna a mai cântat: pe 5 august, în Varşovia, Polonia; 7 august în München, Germania; 9 august în Viena, Austria, și va mai cânta: la 11 august în Budapesta, Ungaria şi la 12 august în Zürich, Elveţia. În fiecare oraş în care a cântat, Rihanna a ieşit la plimbare sau la petreceri în cluburile de noapte. În Praga s-a plimbat cu tramvaiul, în Londra a petrecut în zona de fiţe, în Varşovia s-a plimbat pe străzi şi a dat autografe, iar în Milano a fost la shopping.

15-vedext-1-rihanna-costume.jpg

Rihanna cântă 24 de piese pe durata a 90 de minute
Foto: Guliver / Splashnews

Concertul durează 90 de minute, Rihanna cântă 24 de piese de pe albumul „Anti” şi schimbă şapte ţinute, printre care amintim un costum bărbătesc, două pelerine şi trei ţinute mulate (alb, crem şi negru).

Ce a cerut Rihanna în România

Un alai de 100 de persoane, mâncare organică, cameră de relaxare în spatele scenei, amenajată în cele mai mici detalii după descrierea vedetei. ”Ne-a cerut ca în spatele scenei să fie amenajat un apartament cu veioze, canapele, pernuţe decorative, plante de interior”, a declarat Diana Nimară, organizatoarea concertului. Celebra interpretă a cerut legume bio, supe şi sushi. Biletele la concert costă între 172 de lei şi 650 de lei, iar accesul publicului va fi permis începând cu ora 15.00. Până acum au fost vândute de organizatori peste 40.000 de bilete, iar la data spectacolului se aşteaptă să fie în Piaţa Constituţiei 50.000 de oameni.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Două voci mari se vor auzi pe 14 şi 17 august, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Rihanna va concerta pentru prima dată în România duminica viitoare, pe 14 august, în cadrul turneului internaţional de promovare a celui mai recent album al său, „Anti”.

  • delia

    Delia este o fană a Rihannei și aștepta cu nerăbdare concertul din București al vedetei internaționale, care va avea loc în 14 august. De multe ori a fost comparată cu ea, mai ales că amândouă sunt excentrice și nu au nicio problemă în a-și face fanii să tresalte nu doar datorită vocii, ci și a felului în care arată. Concertul Rihannei la București se apropie cu pași repezi, așa că frumoasa din Barbados a ales un artist pentru a cânta în deschiderea sa, iar norocoasa este Delia.

  • rihanna drake

    Deși nu s-a anunțat niciodată că ar exista o relație oficială între cei doi cântăreți, Rihanna (28 de ani) și Drake (29 de ani) se tot tachinează din 2009. De această dată însă, Drake este mai hotărât ca niciodată să fie împreună cu ea.

  • Rihanna videoclip dezbracata

    Rihanna a anunțat ieri (20 aprilie) lansarea unui videoclip pentru ultima sa melodie, “Needed Me”. Cântăreața apare în postaze incendiare, afișându-și tainele corpului printr-o rochie foarte transparentă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1