Asta o să vezi la concertul Rihannei! Cine cântă în deschidere, alături de Delia

Ultima actualizare:

    Schimbă şapte ţinute, în bezna  care se lasă pe scenăFoto: Guliver / Splashnews
Schimbă şapte ţinute, în bezna care se lasă pe scenăFoto: Guliver / Splashnews

Este de departe evenimentul anului! Diva de 28 de ani din Barbados, care are o avere de 281 de milioane de dolari, face senzaţie la Bucureşti. În deschiderea show-ului cântă Delia Matache, Big Sean şi DJ Mustard.

Turneul mondial „Anti” a început la 12 martie, în SUA, şi se încheie pe 27 noiembrie, la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. După doar 50 de concerte din totalul de 77, încasările sunt de peste 51 de milioane de dolari. Rihanna şi-a anulat trei spectacole: unul în Ţara Galilor, altul în Anglia şi ultimul anulat a fost la Nisa, după atentatele de la 14 iulie. Înainte de a veni în ţara noastră, Rihanna a mai cântat: pe 5 august, în Varşovia, Polonia; 7 august în München, Germania; 9 august în Viena, Austria, și va mai cânta: la 11 august în Budapesta, Ungaria şi la 12 august în Zürich, Elveţia. În fiecare oraş în care a cântat, Rihanna a ieşit la plimbare sau la petreceri în cluburile de noapte. În Praga s-a plimbat cu tramvaiul, în Londra a petrecut în zona de fiţe, în Varşovia s-a plimbat pe străzi şi a dat autografe, iar în Milano a fost la shopping.

Rihanna cântă 24 de piese  pe durata a 90 de minute
Rihanna cântă 24 de piese pe durata a 90 de minute

Concertul durează 90 de minute, Rihanna cântă 24 de piese de pe albumul „Anti” şi schimbă şapte ţinute, printre care amintim un costum bărbătesc, două pelerine şi trei ţinute mulate (alb, crem şi negru).

Ce a cerut Rihanna în România

Un alai de 100 de persoane, mâncare organică, cameră de relaxare în spatele scenei, amenajată în cele mai mici detalii după descrierea vedetei. ”Ne-a cerut ca în spatele scenei să fie amenajat un apartament cu veioze, canapele, pernuţe decorative, plante de interior”, a declarat Diana Nimară, organizatoarea concertului. Celebra interpretă a cerut legume bio, supe şi sushi. Biletele la concert costă între 172 de lei şi 650 de lei, iar accesul publicului va fi permis începând cu ora 15.00. Până acum au fost vândute de organizatori peste 40.000 de bilete, iar la data spectacolului se aşteaptă să fie în Piaţa Constituţiei 50.000 de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net