Asta-i nesimţire! S-a scumpit iar benzina

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îşi bat joc de noi! Benzinarii se bat azi cu pumnii în piept că au ieftinit carburanţii cu un ban, pentru ca mâine să-i scumpească cu zece. Asta în timp ce euro şi dolarul se dezumflă de la o zi la alta.

4 bani pe litru. Aceasta era reducerea aplicată carburanţilor, trâmbiţată joi de Rompetrol. Ieri, aceeaşi companie a anunţat scumpirea benzinei şi motorinei cu 8, respectiv 9 bani pe litru.

Preţul unui litru de benzină standard a ajuns ieri la 6,12 lei, iar motorina la 6,18 lei/litru, după scumpiri repetate de la începutul lunii. Şi Petrom are carburanţi mai scumpi de la o zi la alta. În urmă cu două zile un litru de benzină costa 5,97 lei, iar ieri, în aceeaşi staţie, tariful urcase la 6,06 lei/litru. Dacă în trecut puneau scumpirile pe seama cursului valutar şi a fluctuaţiilor barilului de petrol, astăzi motivele sunt altele.

simeon stalpnicul png

"Modificările de preţ se datorează creşterii cotaţiilor internaţionale la benzină şi motorină. Politica de preţuri urmăreşte într-o manieră moderată cotaţiile internaţionale ale produselor petroliere exprimate în lei şi este influenţată de fiscalitate şi competiţia pe piaţa locală", ne-a declarat Ramona Zanfirescu, reprezentantul companiei Petrom. Reporterii Click! au dat ieri o raită prin benzinării şi au luat preţurile carburanţilor: aproape peste tot sunt mai scumpi decât erau cu o zi în urmă!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net