Asistenta medicală din Argeș, care a fost model timp de 25 de ani: «Am peste 10 titluri de miss»

19-1-geanina-petrescu-modelling.jpg

Gianina Petrescu a fost manechin până la 39 de ani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gianina Petrescu, în vârstă de 40 de ani, este cel mai cunoscut manechin din Argeş şi deţine un adevărat record de longevitate în lumea modei: a fost manechin de la 14 până la 39 de ani şi are numeroase titluri de miss la activ. Puţini ştiu însă dă ea este de fapt asistent medical pediatru.

De profesie asistent medical generalist pediatru, Gianina are numeroase premii la concursurile naţionale şi internaţionale de miss şi a apărut pe coperţile mai multor reviste importante. Reporterii „Adevărul” au vorbit cu Gianina despre profesia ei şi despre cariera impresionantă în modelling, o carieră întinsă pe parcursul a 25 de ani. „Am practicat cu drag meseria de asistent medical mai mulţi ani la o grădiniţă de la Valea Ursului-Bascov, însă din păcate grădiniţa s-a închis, lucru ce m-a afectat mult, deoarece eram foarte ataşată de copii şi ei de mine”, spune Gianina.

1-9-2-geanina-asistent.jpg

Gianina are o experienţă de câţiva ani ca asistent medical pediatru

 

De asemenea, timp de doi ani, Gianina a fost asistent medical la un club de fotbal din comuna argeşeană Bascov. Iar în 2019, a fost asistentul medical al unui concurs internaţional de tenis de la Piteşti, unde au participat jucători din 15 ţări. Însă pasiunea cea mai importantă din viaţa Gianinei este şi o să rămână scena. „Lumea modelling-ului este pasiunea mea eternă. Mă mândresc şi în ziua de astăzi cu peste 10 titluri de miss”.

1-9-3-prezentatoare.jpg

Gianina Petrescu şi Cătălin Botezatu, la Festivalul Culorile Toamnei

În 2002, Gianina a luat locul 2 la finala naţională de la Miss Italia nel Mondo, unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe din lume, organizat fără întrerupere din 1990. Tot în 2002, Gianina a luat locul doi la concursul naţional Miss Insieme. De mai mulţi ani, Gianina Petrescu este prezentatoarea Festivalului Internaţional de Modă Culorile Toamnei, festival organizat anual la Piteşti de 25 de ani şi al cărui preşedinte este cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu. Este cel mai mare şi mai vechi festival de modă din România destinat tinerilor designeri. Ultima experienţă ca manechin pentru Gianina a fost în 2019, când a fost imaginea unui brand de haine româneşti.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5