Asasinii patronului din Focșani, închisoare pe viață, după fapta de acum doi ani

Ultima actualizare:

    Vasile Văscăuțanu și Bogdan Sprânceană vor înfunda pușcăria
Vasile Văscăuțanu și Bogdan Sprânceană vor înfunda pușcăria

La doi ani după ce patronul unei case de schimb valutar din Focșani, Constantin Chiriță, zis Telu, a fost asasinat în stil mafiot, judecătorii Tribunalului Vrancea au pronunțat primele sentințe în dosar.

Gheorghe Vasile Văscăuțanu și Bogdan Ionuț Sprânceană, care l-au împușcat pe omul de afaceri, au primit închisoare pe viaţă, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, scrie adevarul.ro. Alți doi participanți la crimă au fost condamnați la 25 de ani, respectiv 23 de ani de detenție pentru complicitate, respectiv instigare la omor. Sentințele nu sunt definitive și pot fi atacate cu apel. Potrivit anchetatorilor, cei patru au plănuit amănunțit atacul, acționând în momentul în care patronul se îndrepta spre casă, pe un drum izolat, cu mașina plină cu bani. Agresorii au declarat că nu intenționau să-l ucidă, dar că s-au enervat când victima s-a baricadat în mașină.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net