Asasin la 16 ani

Ultima actualizare:

    "Dumnezeu să te ierte,  înger drag!”, au scris  prietenii pe contul  de Facebook al  Petronelei MihalachiFotografii: Facebook
"Dumnezeu să te ierte, înger drag!”, au scris prietenii pe contul de Facebook al Petronelei MihalachiFotografii: Facebook

Descoperire macabră! Cadavrul unei tinere de 18 ani a fost găsit, miercuri după-amiază, într-o zonă împădurită de la marginea oraşului Botoşani. Potrivit primelor cercetări, eleva de liceu a fost înjunghiată de 15 ori, cu cuţitul, de un băiat de 16 ani. Cadavrul a fost abandonat în pădurea de la Pacea.

Un bărbat care-şi plimba câinele în pădurea de la Pacea, în apropiere de Botoşani, a avut un şoc miercuri după-amiază! El a văzut cadavrul însângerat al unei fete de 18 ani şi a sunat imediat la 112. Medicii au constatat că tânăra murise cu o oră în urmă, din cauza plăgilor înjunghiate. Petronela Mihalachi, elevă la Colegiul Economic “Octav Onicescu” din Botoşani, fusese înjunghiată de 15 ori în zona pieptului, iar una dintre loviturile de cuţit i-a atins inima. Legiştii au observat răni şi pe mâini, semn că ea s-a luptat cu agresorul. 

Anchetatorii au intrat în alertă şi, în scurtă vreme, au pus mâna pe presupusul asasin: un elev în vârstă de 16 ani, Bogdan Ionel, din comuna Dobârceni. Elev în clasa a X-a la Şcoala de Cooperaţie, el şi-ar fi recunoscut fapta, scrie botosaninews.ro. Cei doi se cunoscuseră pe o reţea de socializare şi se aflau în pădure pentru ca băiatul să-i facă mai multe fotografii. Tinerii s-au certat, iar băiatul gelos ar fi scos un cuţit şi ar fi înjunghiat-o cu sălbăticie. 


    Bogdan Ionel
Bogdan Ionel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net