Aşa se vede Capitala de pe cea mai înaltă clădire

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

37 de etaje, 137 de metri înălţime, 12 lifturi, 296 de WC-uri, parcare subterană pentru 518 maşini. Fundaţia clădirii coboară cu 60 de metri sub nivelul solului, iar podeaua are o grosime de 1,20 metri.

Acestea sunt câteva dintre caracteristicile Sky Tower, cea mai înaltă clădire din Bucureşti, pe care constructorii tocmai au terminat-o de înălţat, iar acum se lucrează la finisaje.

„Va fi prima clădire din România care va avea lumină naturală în toate spaţiile pentru birouri. Imobilul va fi predat la cheie până la sfârşitul anului", a declarat Mihnea Predeţeanu, consultant imagine Sky Tower.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

La etajul 1 vor fi cafenele, etajele 2-7 vor fi ocupate de compania Raiffeisen România, iar res­­tul până la 34 inclusiv vor fi oferite pentru închiriere ca spaţii de birouri.

La etajul 35 vor fi săli de conferinţe, la etajul 36 va fi SkyBar, cel mai înalt restaurant din ţară care va oferi o panoramă la 360 de grade a Capitalei. În sfârşit la etajul 37 vor fi spaţii tehnice. Investiţia totală se ridică la 100 milioane de euro.

Cifrele Sky Tower

* 50.000 de mc de beton* 8.300 tone oţel* 17.250 mp de geamuri* un etaj construit în cinci zile* 2.000 km de cabluri* 12.000 corpuri de iluminat* 10.000 elemente de siguranţă* 5 subsoluri

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net