Aşa fentează o beizadea aglomeraţia de 1 Mai!

Ultima actualizare:

    În loc de 12 ore cu maşina, moştenitorul «Frutti Fresh», Victoraş Micula, a făcut două ore din Oradea până în  Constanţa cu elicopterul personal
În loc de 12 ore cu maşina, moştenitorul «Frutti Fresh», Victoraş Micula, a făcut două ore din Oradea până în Constanţa cu elicopterul personal

Sătul să stea la cozi imense pe drumul către mare, Victor Micula a găsit o alternativă mai rapidă, care să nu-i pună nervii la încercare de 1 Mai. Beizadeaua din Oradea a zburat cu elicopterul până în Mamaia şi, în loc de 12 ore, cât ar fi făcut cu maşina, acesta a ajuns în două ore.

De 1 Mai, băieţii de bani gata nu mai pleacă în destinaţii exotice, precum Republica Dominicană sau Bora Bora, ci preferă să impresioneze fetele de pe Litoralul românesc cu „bijuteriile” lor dotate cu mulţi cai putere. Dacă anul trecut, Victoraş Micula (19 ani) a ajuns la mare cu Ferrari-ul său negru, anul acesta, moştenitorul imperiului Frutty Fresh, şi-a permis o aroganţă şi mai mare şi a venit cu elicopterul. Acelaşi mijloc de transport cu care a ajuns, acum doi ani, la Mănăstirea Prislop pentru a se ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca. În mod normal, distanţa de 819 kilometri dintre Oradea şi Constanţa, Micula jr. ar fi parcurs-o, cu indulgenţă, în 12 ore, însă pentru a evita cozile interminabile şi pentru a ajunge relaxat la malul mării, acesta a folosit elicopterul şi a ajuns în doar două ore. Joi, la ora 16.00, pilotul l-a „parcat” la Clubul Loft, în Constanţa, într-un loc autorizat, ca nu cumva să i-l „ridice” sau să-l amendeze poliţia, aşa cum s-a întâmplat zilele trecute, după ce a parcat Ferrari-ul fix pe aleea din Parcul Libertăţii, din Oradea.


    Gara de Nord - Sute de tineri se înghesuie an  de an să prindă un tren spre Litoral
Gara de Nord - Sute de tineri se înghesuie an de an să prindă un tren spre Litoral

A urmat apoi distracţia de noapte, scăldată în băutură şi trabucuri fine. „Nu ştiu când mă voi întoarce acasă, ştiu doar că am de petrecut cu prietenii mei”, ne-a spus moştenitorul unui imperiu de 220 de milioane de euro. 

Mamaia. Cu un soare care s-a lăsat ieri aşteptat, Mamaia s-a împărţit în două încă de dimineaţă. În nordul staţiunii, parcările s-au umplut cu maşini de fiţe. Fete buclate, la braţul domnilor, au descălecat la mare cu dorinţă de distracţie.

Tinerii îşi făceau încălzirea pentru distracţia din cluburi. Pe o scenă, Inna repeta pentru recitalul pe care urma să-l dea aseară. De cealaltă parte a staţiunii, pe malul lacului Siutghiol, s-au încins grătarele. Constănţenii au ieşit din case şi au pregătit jarul pe care au sfârâit mai apoi mititeii.

Cozi de 10 km şi spre munte

Gara de Nord - Sute de tineri se înghesuie an  de an să prindă un tren spre Litoral
Gara de Nord - Sute de tineri se înghesuie an de an să prindă un tren spre Litoral

Cozi imense, ieri, şi pe DN1! Mii de şoferi au fost nevoiţi să piardă ore bune în trafic, din cauza aglomeraţiei! S-a circulat bară la bară pe sensul spre munte! La intrarea în Comarnic, coada de maşini se întindea, la prânz, pe mai bine de 10 kilometri!

simeon stalpnicul png

Aceeaşi aglomeraţie s-a înregistrat pe Valea Prahovei şi între Sinaia şi Buşteni! Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere grave, aproximativ 80 de poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de poliţiştii de la ordine publică, vor acționa zilnic și vor utiliza 20 de autospeciale și 16 aparate radar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net