Aşa ceva chiar n-ai mai văzut! A fost la furat de lemne cu un BMW

bmw.jpg

BMW, lemne
Maşina BMW, ticsită cu lemne de foc

Surpriză imensă pentru poliţiştii din Câmpulung Muscel! Oamenii legii au oprit în central localităţii argeşene un BMW seria 3 încărcat cu lemne până la refuz. Portbagajul era burduşit cu lemne, la fel şi habitaclul. De altfel, bancheta din spate fusese scoasă pentru a face loc stivei de lemne.

Limuzina transformată în vehicul de marfă este a unui rom din Bughea de Sus, comună în care mulţi locuitori s-au “specializat” în furtul de lemne. În BMW-ul buclucaş, poliţiştii au găsit nu mai puţin de o jumătate de metru cub de lemn furat! Ţiganul în vârstă de doar 18 ani a mărturist că în ziua respectivă mai făcuse patru transporturi de lemne cu BMW-ul.

Maşina a fost confiscată şi se află acum în curtea Ocolului Silvic Câmpulung. În plus, proprietarul automobilului a fost amendat cu 2.000 de lei.

Click! spune

Conform statisticilor întocmite de Ocolul Silvic Câmpulung, anul trecut au fost aplicate 312 contravenţii silvice, cu o valoare totală de 699.500 lei. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 130 de metri cubi de lemn lucru, 15 metri cubi de cherestea şi 225 de metri cubi de lemn de foc.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Alina Naghi

    Cea mai bogată femeie din Bărăgan a fost jefuită, la sfârşitul săptămânii trecute, de o adevărată avere. Alinei Naghi (58 de ani), văduva lui George Naghi (fondatorul imperiului Aldis, care a murit în urmă cu cinci ani într-un accident nautic pe braţul Borcea), i-au fost furate bijuterii şi sume mari de bani. Hoaţa a fost prinsă de poliţiştii din Călăraşi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1