Aşa au sărbătorit «Ziua Vecinului»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Există şi vecini fericiţi! Când alţii bat în ţeavă şi nu ştiu cum să-ţi mai facă viaţa un calvar, ei demonstrează că viaţa în comun poate fi frumoasă dacă te implici.

Fundaţia Pact, Mic.ro. şi bucureştenii au sărbătorit ieri „Ziua Vecinului", în Parcul Lumea Copiilor. De la eveniment nu a lipsit muzica folk, interpretată de câţiva studenţi de la Universitatea de Teatru „Spiru Haret".

„Ziua Vecinului" nu putea fi marcată fără poveştile de succes ale unor oameni obişnuiţi, care au reuşit să schimbe, în bine, comunitatea în care trăiesc. Ei sunt vecinii pe care toţi românii şi i-ar dori. Beatrice Puşculiţă este unul dintre ei. Femeia a reuşit să-i convingă pe semenii săi din comuna Glina să nu mai arunce gunoaiele pe terenurile virane de lângă casele lor.

„Ziua Vecinului" a fost organizată de Fundaţia Pact cu ajutorul Mic.ro. „Acest parteneriat este un rezultat al preocupării noastre de a ne implica activ în ceea ce se întâmplă la nivelul comunităţii, acolo unde putem produce schimbări reale în bine", a subliniat Roxana Baias, group marketing director Mercadia Holland BV.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5