Aşa arată unul dintre cele mai tari parcuri acvatice din România

Ultima actualizare:

    Zece tobogane îi aşteaptă pe amatorii de distracţieFotografii: Claudia Bonchiş
Zece tobogane îi aşteaptă pe amatorii de distracţieFotografii: Claudia Bonchiş

Cu o investiţie ce depăşeşte 15 milioane de euro, în mare parte bani europeni, Aquapark-ul Nymphaea din Oradea va fi inaugurat în această vară. Complexul se întinde pe şapte hectare şi va fi unul dintre cele mai moderne din ţară.

Deşi, în primă fază, Primăria Oradea a anunţat că deschiderea ştrandului va avea loc la sfârşitul lui 2015, acest lucru se va întâmpla cel mai repede în luna iulie. Aquapark-ul dispune de 12 bazine interioare, 6 bazine exterioare, 20 aquatobogane şi o parcare cu 314 locuri. “Am realizat recepţia tehnică a acestui obiectiv. Avem câteva mici observaţii, dar care , conform legii, vor fi remediate de către constructor în perioada următoare. Cei care vor veni aici să se relaxeze vor găsi tot ceea ce au nevoie”, spune Mariu Moş, directorul Direcţiei de Dezvoltare din Primăria Oradea.

Parcul acvatic are 12 bazine interioare
Parcul acvatic are 12 bazine interioare

Complexul beneficiază şi de un spaţiu generos de plajă şi de zonă verde. Dacă o suprafaţă de 1,3 hectare este ocupată de bazine şi de clădiri, restul de 5,14 hectare sunt sunt destinate spaţiului verde şi spaţiului de plajă.

Vezi mai multe fotografii pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net