Artistul plastic David Podut, prima expoziție la 17 ani! Toată tablourile s-au vândut în prima oră de la deschidere

expozitie-david-podut.jpg

expozitie david podut
Toate tablourile din prima expoziție a lui David Podut s-au vândut în prima oră de la deschidere
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Prima expoziție a artistului plastic David Podut a fost un succes uriaș, în condițiile în care toate lucrările din expoziție au fost cumpărate în mai puțin de o oră de la deschidere.

Artistul plastic David Podut a impresionat cu vernisajul unei expoziții de pictură de nivel european. Oameni de afaceri, designeri, influenceri, vedete ale lumii mondene, arhitecți, fotografi și mulți iubitori de artă au participat la vernisajul care a avut loc pe 2 septembrie.   

În mai puțin de o oră de la deschiderea expoziției, toate cele șase picturi care formează Colecția „SOWEDOSE”, tablouri unicat, au fost cumpărate de o companie românească, spre bucuria tânărului artist. „Am fost foarte fericit de recunoașterea mea ca artist! Este primul meu client de după debut și am fost onorat! În același timp, am primit multe alte cereri de cumpărare de la cei care erau prezenți sau care au văzut expoziția pe social media, în postările live de la event”, spune David Podut.

Colecția SOWEDOSE, al cărei titlu este o abreviere a sintagmei „Sometimes we don’t see”, este compusă din șase tablouri unicat care prezintă „esența personalității fiecăruia dintre noi”, spune artistul, care explică faptul că „prezentarea acestor tipuri de personalități a fost făcută în antiteză”. Rezultatul a fost o colecție de picturi care surprinde prin abordarea originală, îndrăzneață și maturitatea artistică, uimitoare pentru un pictor atât de tânăr. 

David Podut face liceul la Milano

David Podut a impresionat nu doar prin tablourile sale, ci si prin povestea de viață. Pictorul care a expus prima sa colecție de artă în Capitală, are numai 17 ani, s-a născut în București și face liceul în Milano. Talentat și încrezător, și-a rugat părinții să-l sprijine astfel încât să-și urmeze visul: „Când ne-am mutat în Italia, am ales să studiez arta, o pasiune a mea până atunci, și am rugat-o pe mama să mă susțină ca într-o zi să am propria expoziție de artă. Sunt fericit că visul acesta a fost posibil datorită familiei mele și a multor oameni iubitori de frumos, care m-au ajutat în realizarea completă a evenimentului. Tuturor le sunt recunoscător!”

Următoarea expoziție a artistului plastic David Podut este deja pregătită și va fi expusă la Milano, în recepția liceului unde acesta este elev.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5