Artificiile folosite în «Colectiv», interzise în spaţii închise

Ultima actualizare:

    Așa erau montate artificiile „fântână de scenă”, la concertul  „Goodbye to Gravity”
Așa erau montate artificiile „fântână de scenă”, la concertul „Goodbye to Gravity”

Mâine, se împlinește o lună de la tragedia din clubul „Colectiv”, în care 60 de oameni au murit, în urma unui incendiu pornit de la artificii.

În fiecare zi, ies la iveală detalii noi despre cazul care a șocat o țară întreagă. Astfel, procurorii Parchetului instanței supreme spun că artifiicile folosite la concertul trupei „Goodbye to Gravity” din clubul „Colectiv”, din 30 octombrie, erau destinate a fi folosite doar în spaţiu deschis, în poziție verticală și montate pe stative speciale, conform instrucţiunilor de utilizare. Informaţiile apar în referatul cu propunere de prelungire a măsurii arestării preventive a celor trei patroni ai clubului şi a măsurii arestului la domiciliu în cazul patronilor şi pirotehnicianul, firmei care a furnizat artificiile din club. Vineri, Judecătoria Sectorului 4 a decis ca cei trei patroni ai clubului, arestaţi preventiv la începutul lunii, să fie cercetaţi în arest la domiciliu. Decizia nu este însă definitivă, astfel că aceştia rămân în arest, până la o hotărâre finală.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net