Aroganța medicului Lascăr față de greviștii din spitale. Bolid de lux vs. salarii de sute de lei

Ultima actualizare:

    Mașina și zâmbetul lui Ioan Lascăr i-au adus huiduielile greviștilorFoto: Emanuela Schweninger
Mașina și zâmbetul lui Ioan Lascăr i-au adus huiduielile greviștilorFoto: Emanuela Schweninger

Asistenţii medicali, infirmierele, brancardierii şi personalul tehnic au oprit munca, nemulțumiți de salariile pe care le iau. După zeci de ani de muncă în domeniu au lunar doar 1.500-2.000 de lei, iar acest lucru i-a făcut să intre în grevă. Au sistat-o doar după ce au primit promisiuni de majorare, marți, 1 noiembrie.

Ioan Lascăr, șeful clinicii de chirurgie plastic și cel care a ales barocamera bună în tratamente antiîmbătrânire, a dat ochi în ochi cu protestatrii, la Spitalul Floreasca. În timp ce oamenii care lucrează doar pentru a supraviețui, nu pentru a trăi bine, au la dispoziție doar câteva zeci de lei pe zi, profesorul Lascăr a plecat în trombă de la spital într-o mașină care costă zeci de mii de euro. 


    Mașina lui Ioan Lascăr i-a enervat pe protestatari
Mașina lui Ioan Lascăr i-a enervat pe protestatari

Mașina de teren este în proprietatea reputatului medic din anul 2008, atunci când și-a achiziționat-o, conform declarației de avere a acestuia. Nu doar bolidul de lux a fost problema, ci mai ales mimica lui Ioan Lascăr, zâmbetul care i-a făcut pe protestatari să-l huiduie minute bune. 

Medicii nu sunt solidari cu colegii lor, fără de care nu-şi prea pot face meseria în spital. Nu le pasă de greva acestora şi nici de nevoile lor. „Uitaţi-l pe domnul profesor Lascăr, tocmai pleacă acasă! Uitaţi ce bolid luxos are! El nu are probleme, ca noi! Nici măcar nu se uită la noi”, ne-au atras atenţia câţiva protestatari de la Floreasca.

image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net