Armin Van Buuren cântă la NEVERSEA

Cel mai aşteptat festival al verii, NEVERSEA, are loc în perioada 5-8 iulie, la Constanţa. Surpriza evenimentului o reprezintă Armin Van Buuren, care vine pentru prima dată pe litoralul românesc, însă fanii l-au putut vedea la fiecare ediţie a festivalului UNTOLD.

Pe scena principală vor mai urca Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw, The Script, John Newman, Scooter, Hardwell, Axwell&Ingrosso sau Steve Angello. În line-up-ul festivalului se regăsesc și câțiva dintre cei mai îndrăgiți artiști români: Subcarpați, Culese din Cartier, Deliric&Silent Strike, D.O.C, Grasu XXL, Macanache, Paraziții, Șatra B.E.N.Z, Cezar, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Charlie, Dan Andrei şi mulţi alţii. Preţul unui bilet pentru o zi porneşte de la 247,5 lei, iar un abonament general costă 493,9 lei.

Proiecţie de filme pe terasă

 

Paramount Channel știe cât de grele sunt zilele de luni, când e vară și tu nu ești în vacanță. De aceea, te invită să îți îndulcești măcar serile cu vizionări de filme clasice în aer liber, pe terasa Deschis Gastrobar din Bucureşti. În perioada 2 iulie-20 august, în fiecare seară de luni, începând cu ora 21.00, vor fi proiectate gratuit lungmetraje celebre. Mâine puteţi vedea „Roman Holiday”, pe 9 iulie „The Truman Show”, pe 16 iulie „Breakfast at Tiffany’s”, pe 23 iulie „Chinatown”, iar pe 30 iulie „Love Story”. Urmează „Romeo and Juliet”, „Airplane” şi „Sabrina”.

Horaţiu Mălăele revine pe scenă alături de fiul său

 

Cu umorul său tipic și infini-ta plăcere a im-provizației, actorul Horațiu Mălăele va face o nouă  demonstrație de virtuozitate, în spectacolul de comedie ”Ediție Specială”, ce va avea loc vineri, 6 iulie, de la ora 20.00, la Cinema PRO. Alături de fiul său, Bogdan Mălăele, acompaniați de Radu Captari, Horațiu Mălăele îi va delecta pe spectatorii prezenți cu texte veritabile culese din cele mai aplaudate spectacole, dar și cu abordările pline de amuzament ale subiectelor actuale, pigmentate cu dialoguri și monologuri ce stârnesc hohote de râs. Spectacolul va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care maestrul ironiei și al hazului poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor.

Loading...

Citește și

  • Distracţie totală vineri seara, la malul Mării Negre. A început „Neversea”, cel mai aşteptat eveniment muzical al verii, iar prima zi a fost un adevărat succes. Zeci de mii de tineri din ţară şi chiar din străinătate s-au dus special la Constanţa pentru acest festival.

  • Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect

    Dan Negru e nostalgic. Vedeta Antenei 1 se află zilele acestea la mare, acolo unde se desfășoară Neversea, aflat la prima ediție. Început vineri, 7 iulie, festivalul adună peste o sută de nume din muzica națională și internațională, precum Tiesto, Jason Derulo Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim sau Ella Eyre.