Arhitecţii emisiunii «Visuri la cheie»: «Realitatea este uneori prea dură pentru a fi difuzată la TV»

Ultima actualizare:

    Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi sunt arhitecţi în cadrul emisiunii "Visuri la Cheie" Foto: PRO TV
Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi sunt arhitecţi în cadrul emisiunii "Visuri la Cheie" Foto: PRO TV

Realizatorii emisunii "Visuri la cheie" au fost acuzaţi de faptul că emisiunea nu este una veridică, dar cei doi arhitecţi implicaţi în proiect răspund îndoielilor privind autenticitatea evenimentelor relatate şi afirmă că realitata este mult mai dură decât modul în care este prezentată la televizor.

Potrivit adevarul.ro,a rhitecţii Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi au fost invitaţi în studioul Adevărul Live pentru a discuta despre culisele uneia dintre cele mai emoţionante emisiuni televizate, "Visuri la cheie". Cei doi au adus în discuţie şi subiectul acuzaţiilor care sunt aduse formatului emisunii.  Alina a recunoscut că emisiunea este una care are un impact emoţional considerabil ceea ce a determinat-o să fie mai atentă la cei din jurul ei.

“Nimic nu e întâmplător, iar toate s-au suprapus în planul vieţii mele, în plan personal s-au produs anumite schimbări exact în momentul în care am început să lucrez pentru «Visuri la cheie», iar acest proiect a acţionat ca un catalizator pentru mine, m-a băgat şi mai mult acolo, cu capul în schimbare, în acţiune. Ce a făcut acest proiect pentru mine? Cred că sunt mai atentă la oamenii din jurul meu, îi ascult mai mult, sunt atentă la mine şi acţionez, am mai multă încredere în mine şi am descoperit bucuria de a lucra în echipă şi de a-mi face meseria”, a spus arhitecta.

Omid, la rândul său a mărturisit că datorită emisiunii s-a confruntat cu problemele reale ale societăţii, nu cu cele pe care şi le imagina el că ar reprezenta o piedică. ”Pe mine m-a schimbat foarte mult această emisiune, aveam impresia că eram foarte precocupat de problemele sociale şi de problemele din jurul meu, iar emisiunea a fost un contact real cu problemele societăţii. Ce încercăm eu şi prietenii mei din diferite organizaţii să facem înainte era să punem un plasture din când în când la nişte lucruri care ni se păreau rele, parcă plăteam o datorie cuiva. Dar emisiunea m-a dus adânc în vieţile oamenilor, iar pentru mine un moment foarte important este acela când pleacă familiile de acasă. Acel moment este momentul în care îmi imaginez viaţă mea în contextul vieţilor lor şi de fiecre dată rămân cu un bagaj imens de informaţii, de emoţii, cu frustrai uneori şi cu supărări foarte mari. Apoi vin acasă, îmi văd familia, viaţă mea frumoasă şi îmi pun întrebarea de ce acei oamei trebuie să trăiască în acele condiţii. Probabil, îmi voi da seama după vreo doi-trei ani cum se vor aşeza aceste lucrui în sufletul meu şi ce impact real vor avea. Realmente, pentru mine a însemnat să intru în coliziune cu nişte lucruri de care mă simţeam apropiat, dar nu eram chiar atât de mult”, a adăugat Omid. 

Atunci când li s-a spus că emisiunea nu este privită de unii oameni pentru că aceştia nu pot face faţă emoţiilor, cei doi au răspuns ferm că realitatea rămâne aceeaşi chiar dacă indivizii decid să schimbe canalul de televiziune.

”Şi eu cunosc oameni, majoritatea bărbaţi, care îmi spun că nu se pot uită uneori la emisiune pentru că este prea lacrimogenă? Pe bune? În schimb, te uiţi toată ziua la canale de ştiri care arată războaie şi oameni care se înjunghie. Nu pot înţelege această atitudine. Până la urmă, ceea ce prezintă emisiunea este o realitate şi, de multe ori, ceea ce trăiesc oamenii acolo este o mică parte din ceea ce li se întâmplă, lucrurile sunt de multe ori prea dure pentru a fi arătate negru pe alb la televizor”, a mărturisit Alina, iar Omid a completat, spunând :” Recunosc că şi eu aş fi reacţionat aşa, dacă nu eram implicat în emisiune şi veadeam anumite situaţii, pentru că nu aş fi vrut să mă întristez foarte tare, dar asta este realitatea. Fie că schimbăm sau nu canalul, asta e realitatea”.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net