Arhiepiscopul Tomisului, pus sub control judiciar

Ultima actualizare:

    ÎPS Teodosie este acuzat  şi că a luat mită  500 € de la o persoană
ÎPS Teodosie este acuzat şi că a luat mită 500 € de la o persoană

Procurorii DNA Constanţa l-au chemat, luni, pe ÎPS Teodosie la audieri în dosarul de corupţie privind deturnarea fondurilor europene destinate fermei de la Nazarcea. La scurt timp, arhiepiscopul Tomisului a fost înştiinţat că este pus sub control judiciar.

Potrivit procurorilor, ierarhul ar fi folosit declaraţii false la APIA pentru terenul agricol de 350 hectare de la ferma Nazarcea, pe care o avea în folosinţă gratuită de la Guvernul Adrian Năstase. Arhiepiscopul Tomisului este acuzat că, în perioada 2010-2014, a deturnat suma de 1.400.000 de lei, bani obţinuţi ilegal pentru această fermă pe care a lăsat-o în paragină, precizează surse judiciare citate de adevarul.ro.

În perioada în care se află sub control judiciar, ÎPS Teodosie are câteva obligaţii şi interdicţii. Procurorii l-au avertizat că, dacă le încalcă, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net