Argeș: Un șofer beat a provocat două accidente rutiere la câteva ore distanţă unul de altul

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat din Piteşti a fost implicat în două accidente rutiere, în aceeași zi, în decurs de numai câteva ore. Dacă în primul a fost vorba doar despre o tamponare, fără victim, în cel de-al doilea au fost rănite două persoane. Testat cu alcooltestul, s-a dovedit că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, din Piteşti, care conducea, sâmbătă, un autoturism pe DN 73, dinspre Mioveni către Piteşti. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, în aceeaşi direcţie de deplasare, de un bărbat de 24 de ani, din Mărăcineni. În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi pasagera din acesta au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital.

Extinzând cercetările, polițiștii au aflat că același bărbat mai fusese implicat într-un alt eveniment rutier, tot sâmbătă, în urmă cu câteva ore, de data aceasta pe DN 73 E. Acolo a lovit un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Mioveni, dar si-a continuat deplasarea, scrie adevarul.ro.

„În urma testării tuturor conducătorilor auto din cele două evenimente rutiere cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 55 de ani, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele”, precizează IPJ Argeş. 

Citește și: 

Baia Mare: Un poliţist de la Rutieră s-a urcat băut la volan, a făcut accident și a fugit de la faţa locului

 Un șofer de 73 de ani a provocat un accident în lanț, pe o șosea din Bistrița-Năsăud: "Dacă nu-i lumină, reduc, şi vin" 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net