Are 37 de ani, trăiește în Italia și a născut al nouălea copil. Cum a impresionat românca oamenii din peninsulă

Ultima actualizare:

    Rudele au mers la spital să-l vadă pe micuțul IoanFOTO: Il Resto del Carlino
Rudele au mers la spital să-l vadă pe micuțul IoanFOTO: Il Resto del Carlino

O româncă rezidentă în Italia de zece ani i-a impresionat pe medicii din Peninsulă când a adus pe lume cel de-al nouălea copil. Femeia, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit în presa italiană că mai vrea şi alţi urmași.

Mariana Dantiş este licenţiată în limbi străine şi a venit în Italia în urmă cu zece ani, împreună cu soţul ei, Săndel. Cei doi locuinesc în Serravalle di Carda (Apecchio) și sunt un cuplu model pentru italieni, care îi felicită pentru curajul și dragostea cu care îți înconjoară cei nouă copii, ultimul născut de curând, la maternitatea spitalului din Urbino.

Italienii au căutat-o pe Mariana la spital, imediat ce a născut. Au reușit să vorbească cu femeia, dar și cu medicul care a ajutat-o pe româncă să dea naștere celui de-al nouălea copil. „Este pentru prima dată când aducem pe lume al nouălea copil al unui cuplu. Totul a mers bine. A fost o mare bucurie pentru întregul departament”, a spus medicul. Totul a decurs excelent şi micuţul a cântărit 3,44 kg la naştere.    

„Fraţii şi surorile lui abia aşteaptă să-l aibă în braţe”

Ceilalţi opt copii ai Marianei au venit chiar atunci să-şi vadă frăţiorul. Aceștia au făcut cunoştinţă cu bebeluşul Ioan şi şi-au putut îmbrăţişa mama. „Ioan este un bebeluş frumos, iar fraţii şi surorile lui abia aşteaptă să-l aibă în braţe”, au fost primele cuvinte ale femeii. Întrebată care este idealul său de familie, Mariana a răspunde fără ezitare: „Eu şi soţul am fost binecuvântaţi cu darul de a fi oameni buni, cu o sănătate excelentă. Noi nu bem, nu ne drogăm, nu fumăm, suntem încrezători în viitor şi nu ne este frică de muncă. Noi folosim aceste daruri pentru a forma o familie minunată şi reuşim.“    

Mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net