Arctic donează electrocasnice în valoare de 1,4 milioane lei pentru spitalele din România!

arctic.jpg

Arctic donează electrocasnice în valoare de 1,4 milioane lei pentru spitalele din România, în lupta cu coronavirusul

Compania Arctic, producătoare de electrocasnice, a anunţat vineri, 3 aprilie, că va continua să sprijine efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de coronavirus şi donează produse electrocasnice Beko în valoare de piaţă de 1,4 milioane lei pentru cadrele medicale şi pentru spitalele din România.

„Compania Arctic, liderul pieţei de electrocasnice din România, continuă să sprijine efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de coronavirus şi donează produse electrocasnice Beko în valoare de piaţă de 1,4 milioane lei pentru cadrele medicale şi pentru spitalele din România.

Donaţia face parte dintr-o campanie amplă derulată de brandul Beko la nivel global, care prin îndemnul #StayhomelikeaPro susţine echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea şi controlul răspândirii acestui virus”, a anunţat vineri compania.

Compania Arctic, donație de electrocasnice în valoarede 1,4 milioane de lei

Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federaţia Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roşie Română şi Asociaţia Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale şi cât mai multor comunităţi.

„Prin distribuirea a peste 1.150 de electrocasnice Beko – frigidere, maşini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare, compania Arctic contribuie la dotarea a peste 90 de spitale şi servicii de ambulanţă cu produse necesare personalului medical şi pacienţilor în lupta cu acest virus”, mai precizează compania.

„Credem în solidaritate şi responsabilitate, de aceea, în aceste momente imprevizibile este important să acţionăm imediat şi să ajutăm comunitatea din care facem parte. Aşa cum la nivel global Beko este partenerul principal al unuia dintre cele mai îndrăgite cluburi de fotbal, FC Barcelona, în România susţinem cea mai mare echipă de eroi, aceea formată din cadrele medicale care zilnic îşi depăşesc limitele în munca pe care o îndeplinesc.

Gândurile noastre se îndreaptă către toţi cei care duc această luptă, către personalul medical şi către cei din instituţiile statului care se străduiesc să aibă grijă de noi”, a declarat Murat Büyükerk, șeful executiv Arctic.

Compania precizează că transportul produselor s-a făcut în condiţii depline de siguranţă, folosindu-se maşini igienizate, iar şoferii care au operat aceste transporturi au fost echipaţi, la rândul lor, cu mănuşi şi măşti de protecţie, pe toată durata acestei acţiuni.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1