Arafat vrea ca angajații Ambulanței București să renunțe la concedii în perioada următoare

Ultima actualizare:

    Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed ArafatFoto: Arhivă Click!
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed ArafatFoto: Arhivă Click!

Raed Arafat a dat un ordin potrivit căruia angajații Ambulanței București ar trebui să renunțe la concedii în perioada imediat următoare. Măsura adoptată de secretarul de stat este valabilă pentru următoarele 15 zile din cauza „evoluției situației epidemiologice cauzată de tulpina Delta”.

Miercuri seara, secretarul de stat Raed Arafat a emis un ordin prin care solicită managerului general al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov să dispună începând din 23 septembrie „întreruperea efectuării concediilor de odihnă planificate și aprobate pentru personalul serviciului pentru următoarele 15 zile în vederea creșterii capacității de răspuns și intervenție la solicitările privind acordarea asistenței medicale de urgență”.

Ordinul dat de Arafat cu privire la concediile angajaților Ambulanței București

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență precizează ca în cazul cadrelor medicale și a șoferilor care au apucat deja să plece în sejur de vacanță „să transmită șefului ierarhic superior documente justificative”.

Concediile de odihnă vor putea fi reprogramate atunci când evoluția situației epidemiologice va permite efectuarea acestora, mai prevede ordinul lui Arafat.

Măsura de suspendare a concediilor de vacanță în cazul cadrelor medicale a mai fost luată anul trecut, la debutul pandemiei de COVID, pe perioada stării de urgență și menținută și în lunile următoare prin OUG 30/15 din mai 2020.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net