Arădenii care au plecat în expediţia în formă de inimă, blocaţi în Kazahstan

Ultima actualizare:

    Cei patru arădeni vor să  parcurgă un traseu în formă  de inimă, lung de 25.000 de kilometri
Cei patru arădeni vor să parcurgă un traseu în formă de inimă, lung de 25.000 de kilometri

Cei patru arădeni care şi-au propus să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă expediţie în formă de inimă au avut parte de câteva aventuri neplăcute.

Astfel, după ce s-au rătăcit în deşertul Gobi, arădenii au trebuit să treacă un râu prea adânc pentru maşinile cu care au plecat, iar autoturismele li s-au stricat. Acum, întâmpină noi probleme.

Traseul stabilit de aceştia, în România, a trebuit modificat temporar, deoarece ambasada Turkmenistanului nu le-a acordat viza turistică. Ca urmare, cei patru vor trebui să ocolească 2.500 de km, trecând cu bacul din Kazahstan în Azerbaijan şi de acolo continuând traseul în forma de inimă prin Iran.

Aventurierii au rămas cu maşinile blocate într-un râu mult prea adânc

simeon stalpnicul png

Momentan aceştia sunt blocaţi în portul AKTAU de la Marea Caspică până vor primi viza de tranzit pentru Azerbaijan. Marcel Vladuţoiu - conducătorul expediţiei,  Silveriu Perjariu - mecanic auto,  Magocs Eugen - pasionat off-road şi Adrian Moldovan, jurnalist, au plecat în expediţie în urmă cu o lună şi ar trebui să se reîntoarcă la Arad, în 3 octombrie.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net