Arad. Focuri de arme, în plină stradă! Șapte persoane au fost duse la audieri

politia_nu_treceti_1.jpg

politia nu treceti
Descoperirea macabră a fost făcută de un paznic
Foto Arhivă Click!

O altercație de proporții a avut loc vineri, 8 mai, în carierul Aradul Nou din municipiul Arad, între mai multe persoane. În timpul conflictului, un tânăr a tras mai multe focuri de armă, iar unul dintre proiectile a lovit portiera unei maşini parcate, autoturismul fiind al unei persoane implicate în scandal. Cel puţin şapte persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliţiei.

Un apel la numărul de urgenţe 112 a solicitat prezenţa poliţiştilor în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, unde a izbucnit un scandal şi s-au tras mai multe focuri de armă. 

"A fost solicitată echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au constatat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 şi 39 de ani şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, din judeţul Timiş şi judeţul Arad. Unul dintre participanţi, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanţii la scandal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.
Polițiștii au percheziționat imobilul în fața căruia a avut loc incidentul. În interiorul locuinței au fost găsite două încărcătoare, unul cu 17 cartuse cu capse nepercutate, calibrul 389 PPU și celălalt cu 2 cartușe de același calibru, conform news.ro.

Toate persoanele implicate în incident au fost duse la sediul Poliției pentru a fi audiate, iar în cauza se fac cercetări sub astpectul săvârșirii infracțiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Loading...