Aproape 100 de trenuri au fost anulate din cauza viscolului

CFR Călători a decis, miercuri dimineață, anularea a 80 de trenuri din cauza condițiilor meteo nefavorabile, potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a CFR Călători.

UPDATE, ora 09.54. "Ninge viscolit, condiții meteo extreme / se circulă cu plug antemergător pe ruta București - Constanța", anunţă CFR Călători. "

"Circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de miercuri condiţiilor meteo extreme. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile orașe. In cursul acestei dimineți încercăm să realizăm o legătură dus și una întors de la București (9:30 plecare) către Constanța și retur (7h30 plecare Constanța).

De asemenea, și după-amiază încercăm să realizăm legătura dintre aceste orașe: către Constanța (19h00 plecare din București Nord) și către București Nord (20h30 plecare din Constanța).

Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza Regionalelor București, Craiova, Galați, Constanța", mai anunţă CFR Călători.

"Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România s-a luat decizia de a anula sub 10% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri", precizează compania.

 

loading...
Loading...