Aoleu, ce grea e munca de pompier!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Le sclipesc ochii de veselie şi de emoţie! Elevii au scăpat de cursuri şi „se joacă” în această săptămână, la „Şcoala altfel”, o premieră în ţara noastră.

În perioada 2 -6 aprilie, elevii ies din şcoli şi colindă muzeele, teatrele, sălile de spectacol, parcurile, palatele, participă la tot soiul de întreceri, dansează, fac drumeţii. Practic, toţii şcolarii au ieşit în aer liber.

Muzeul Antipa din Capitală a anunţat că săptămâna aceasta este rezervată elevilor. Unii copii au ales să vadă cum este să munceşti. Au vizitat secţii de poliţie, brigăzi de pompieri, au fost voluntari pe şantiere.

Cel mai important este că s-au simţit bine şi aşa va fi până vineri, când începe vacanţa de primăvară, pentru două săptămâni.

Constructor

O sută de tineri din trei licee din Beiuş, judeţul Bihor, au ocazia să ajute familii aflate în nevoie. Se duc pe şantierul Habitat şi muncesc cot la cot cu constructorii.

Profesor

Elevii de la Liceul Lazăr din Capitală au fost profesori, pentru o zi. Au avut cataloage speciale, au pus note şi absenţe. De pildă, Eliza a venit îmbrăcată „ca doamna profesoară", s-a rujat şi şi-a pus ochelarii pe nas.

Dansator

Au dansat până au scos praful din podele. Un grup de elevi de la Şcoala generală din localitatea Tormac, judeţul Timiş, a dansat pentru colegii lor şi pentru cadrele didactice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net