Anunțul de ultimă oră al marilor lanțuri de magazine referitor la închiderea lor

Ultima actualizare:

    Clienții își vor putea face în continuare cumpărăturile în marile lanțuri de magazineFoto: Click!
Clienții își vor putea face în continuare cumpărăturile în marile lanțuri de magazineFoto: Click!

Marile lanțuri de magazine sunt zilnic luate cu asalt de români, care-și fac cumpărături în neștire. Reprezentanții acestora fac apel la calm. Nu sunt probleme de aprovizionare și, cel mai important, nu se închid supermarket-uri, așa cum au fost transmise informații false pe diverse rețele de socializare. Iată anunțul de ultimă oră al marilor lanțuri de magazine referitor la închiderea lor!

Starea de urgență nu limitează accesul românilor la alimente! Au spus în repetate rânduri atât guvernanții, cât și președintele statului Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, există persoane rău-intenționate care aruncă în spațiul online știri false, pentru a induce panică în rândul populației.

Ultima dintre ele se referă la faptul că unele magazine vor fi închise, astfel că Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a transmis un comunicat de presă, în acest sens.

Marile lanțuri de magazine: ”Nu se închid supermarket-uri”

”Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la închiderea unor magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare, AMRCR infirmă categoric astfel de informații mediatizate sub diferite forme. Nu au avut loc și nici nu se desfășoară în prezent discuții oficiale sau neoficiale privind o sistare a activității unor lanțuri de magazine alimentare care activează în România”.

Totodată, asociația face un apel public la cetățeni să nu răspândească pe rețelele de socializare sau pe alte canale informații care nu provin din surse oficiale.

Săvârșirea infracțiunii de “comunicarea de informații false” este prevazută de art. 404 Cod Penal și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net