Antenele au început mutarea din Băneasa. "Ne pregătim de casă nouă!"

miting antene.jpg

miting antene
Dana Grecu, în lacrimi
foto: Andreea Voicu

Televiziunile lui Dan Voiculescu sunt în şantier. Jurnaliştii au decis să se mute din vechiul sediul şi au început să-şi strângă lucrurile.

Peste 300 de oameni lucrează non-stop de nouă zile pentru ca televiziunile din Băneasa să poată emite în continuare. De curând, a început mutarea echipamentelor celor cinci televiziuni INTACT. Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de luni a emisiunii Sinteza Zilei, un fragment cu stadiul lucrărilor. 
“Vedeți un nou episod din mutarea forțată a cinci posturi de televiziune. Mergem mai departe. Cu Dumnezeu înainte și cu dumneavoastră!”. Mai multe platouri şi studiorile din care se transmit emisiunile Antenei 3 sunt încă în lucru.

Directorul Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a anunţat,  că Trustul Intact se mută din actualul sediu şi că mutarea îi costă milioane de euro, fapt pentru care le cere telespectatorilor Antenei 3 să nu schimbe postul atunci când se difuzează reclame.

ANAF le-a pus în vedere jurnaliştilor să plece

Luna trecută, a izbucnit un scandal între Antena 3 şi ANAF. De când echipele Fiscului au notificat asupra faptului că trustul Intact trebuie să evacueze unele sedii, jurnaliştii Antena 3 s-au scandalizat pe post, dar şi la protestul organizat în urmă cu trei săptămâni în Piaţa Constituţiei.
ANAF a anunţat, recent, că începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate în dosarul ICA, inclusiv clădirile Intact.

Loading...

Citește și

  • Circ fără bani. Cam aşa s-a putut descrie mitingul organizat de jurnaliştii Antena 1 şi Antena 3, vineri (19 februarie), în Piaţa Constituţiei. Deşi erau aşteptaţi peste 5.000 de oameni, după cum declarau Mihai Gâdea şi Mircea Badea cu o zi în urmă, numărul acestora nu a depăşit 2.000, majoritatea fiind pensionari. Aceştia au adus bannere scrise de mână, pe foi de hârtie, cu mesaje de susținere: ”Iubim adevărul! Antena 3 este grupa noastră sanguină!”.

  • Jurnaliștii Antenei 1 și Antenei 3 au organizat vineri (19 februarie), începând cu ora 15:00, un miting de susținere a trustului Intact în Piața Constituției. Vedetele Antenelor au urcat, rând pe rând, pe scena amplasată în faţa Casei Poporului. În frunte cu ei au fost Mircea Badea şi Mihai Gâdea, care au sperat la o adevărată și sinceră „întâlnire cu telespectatorii”.

  • intact antena 1 antena 3

    Antena 3 şi Antena 1 au primit ordin de evacuare de la ANAF, în cursul zilei de luni (15 februarie).

  • mihai gadea

    O furtună aprigă, cu punctul de plecare în sediul Antenelor a tulburat atmosfera primăvăratică din mijlocul acestui februarie neobișnuit de cald. La un an și jumătate după ce instanța a hotărât confiscarea sediilor în care funcționează Antena 1 și Antena 3, Fiscul a trimis luni, 15 februarie, o notificare de evacuare în termen de cinci zile. Drept urmare, ”Sinteza zilei” s-a mutat pe toate cananele trustului Intact, iar Mihai Gâdea a susținut cauza Antenelor. ”Impresia mea este că avem de-a face cu o executare silită”, a spus directorul Antena 3. Care este adevărul?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1