Antenele au început mutarea din Băneasa. "Ne pregătim de casă nouă!"

Ultima actualizare:

    Dana Grecu, în lacrimifoto: Andreea Voicu
Dana Grecu, în lacrimifoto: Andreea Voicu

Televiziunile lui Dan Voiculescu sunt în şantier. Jurnaliştii au decis să se mute din vechiul sediul şi au început să-şi strângă lucrurile.

Peste 300 de oameni lucrează non-stop de nouă zile pentru ca televiziunile din Băneasa să poată emite în continuare. De curând, a început mutarea echipamentelor celor cinci televiziuni INTACT. Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de luni a emisiunii Sinteza Zilei, un fragment cu stadiul lucrărilor. “Vedeți un nou episod din mutarea forțată a cinci posturi de televiziune. Mergem mai departe. Cu Dumnezeu înainte și cu dumneavoastră!”. Mai multe platouri şi studiorile din care se transmit emisiunile Antenei 3 sunt încă în lucru.

Directorul Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a anunţat,  că Trustul Intact se mută din actualul sediu şi că mutarea îi costă milioane de euro, fapt pentru care le cere telespectatorilor Antenei 3 să nu schimbe postul atunci când se difuzează reclame.

ANAF le-a pus în vedere jurnaliştilor să plece

Luna trecută, a izbucnit un scandal între Antena 3 şi ANAF. De când echipele Fiscului au notificat asupra faptului că trustul Intact trebuie să evacueze unele sedii, jurnaliştii Antena 3 s-au scandalizat pe post, dar şi la protestul organizat în urmă cu trei săptămâni în Piaţa Constituţiei.ANAF a anunţat, recent, că începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate în dosarul ICA, inclusiv clădirile Intact.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net