Antena 3, două premii speciale ale juriului la AIB 2012

CLIIMA20121112_0020_1.jpg

Foto: captură Antena 3
Citeste tot despre: 

Antena 3 se află din nou printre câștigătorii premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting în fiecare an la Londra.

Antena 3 a primit premiul special al juriului pentru ”cea mai bună acoperire live a unui eveniment” (Best Live News Coverage of a single news event), pentru modul în care echipa de ştiri a postului, împreună cu echipa emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea și cu reporterii Petre Nechita, Carmina Othman și Simona Boțog, au acoperit evenimentele din Piaţa Universităţii, desfăşurate în luna ianuarie 2012. "O muncă de teren excelentă a echipelor de filmare; multe şi variate voci", au spus membrii juriului AIB.

Postul de ştiri a mai primit premiul special al juriului și pentru materialul ”Pe-un picior de iad” realizat de Carmen Moise pentru emisiunea ”În Premieră”, la categoria ”Best current affairs documentary on a domestic subject”, categorie unde a fost distinsă cu același premiu și televiziunea CBS News cu 60 Minutes, pentru documentarul ”Hard Times Generation”. "Un subiect pătrunzător şi care te pune pe gânduri", au caracterizat juraţii AIB documentarul "În Premieră".

Loading...