Animale moarte şi maşini distruse în judeţul Sibiu din cauza inundaţiilor

Ultima actualizare:

    Inundaţiile au acoperit satul Tălmăcel din Sibiufoto: captură video
Inundaţiile au acoperit satul Tălmăcel din Sibiufoto: captură video

Ploile abundente au făcut din nou ravagii în România. Marţi dimineață, 11 județe și Capitala au ieșit de sub cod galben de ploi, vijelii și grindină. Multe zone ale țării s-au confruntat, însă ieri după-amiază și aseară, cu furtuni în urma cărora au rămas gospodării inundate și pagube imense.

Imagini dezolante vin din Tălmăcel, județul Sibiu, unde a fost cod portocaliu. Furtuna a făcut prăpăd. A inundat gospodăriile, a distrus mașini și a  înecat animalele.

Efectele furtunii s-au văzut și în Tălmaciu, unde a căzut grindină și circulaţia pe DN7, pe Valea Oltului, a fost blocată de un copac doborât de vântul puternic.

În Poiana Braşov, ploaia torenţială s-a transformat în grindină care a acoperit totul cu un strat consistent de gheață.

Probleme au fost și în Sinaia. Pompierii au muncit cot la cot cu oamenii să scoată mașinile din apă.

Câmpulung Muscel, afectat de o ploaie de 20 de minute

20 de minute de ploaie torenţială au fost suficiente pentru ca străzile din Câmpulung Muscel să fie acoperite de apă. Sistemul de canalizare al oraşului nu a făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii, care, în unele zone a depăşit 40 de litri pe metru pătrat. Ploi torențiale și vânt puternic au fost și în Piatra Neamț și Bacău.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net