Angajații unui lanț de hipermarketuri vor fi testați de Covid săptămânal

angajat-kaufland.jpg

Angajații Kaufland vor fi testați o dată pe săptămână pentru a fi siguri că nu vin la serviciu infectați cu Covid-19
Angajații Kaufland vor fi testați o dată pe săptămână pentru a fi siguri că nu vin la serviciu infectați cu Covid-19
Citeste tot despre: 

Testarea este singura măsură care ne poate ajuta să limităm răspândirea Covid-19. Tocmai de aceea, Kaufland România a luat decizia ca toții angajații din magazine, depozite logistice și sedii centrale să fie testați gratuit, în fiecare săptămână.

Începând de săptămâna viitoare, salariații lanțului de hipermarket-uri vor fi testați împotriva Covid-19. Se vor folosi teste rapide antigen. Fiecare angajat va fi verificat o dată pe săptămână.

Angajații unui lanț de hipermarket vor fi testați de Covid săptămânal

”Prin această decizie, compania își protejează atât angajații, cât și clienții, care vor beneficia de un loc de cumpărături și mai sigur. În același timp, compania este prima care își reînnoiește certificarea DEKRA pentru tot anul 2021, reconfirmând că toate măsurile de siguranță luate împotriva răspândirii COVID-19 sunt implementate corect, complet și sunt conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale instituțiilor locale, la ora actuală”, au transmis cei de la Kaufland.

De la declanșarea pandemiei și până în prezent, lanțul nemțesc de magazine a investit peste 25 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale (magazine, depozite, sedii).

Klaufland a investit 25 de milioane pentru măsurile anti Covid-19

Anul trecut, a fost primul lanț de retail care a primit certificarea DEKRA pentru magazinele și depozitele sale.

Acesta confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului pe întregul spațiu de desfășurare a activității, inclusiv în etapele de recepție a mărfii, controlul furnizorilor și la intrarea în unitate, precum și în serviciile de igienă și întreținere, precum și de instruire a personalului și de informare a clienților.

Kaufland România are 15.000 de angajați și deține peste 1.200 de magazine.

Citește și: 

Bani mai puțin la cumpărături! A apărut primul card de fidelitate digital

Primul lanţ de hipermarketuri care îşi certifică magazinele şi depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19

 

Loading...