Angajata unei creșe din Piatra Neamț, către un copil de 2 ani: „Îți întorc capul la spate!”

Ultima actualizare:

    Copiilor le era frică să mai meargă la creșăFoto: Pixabay
Copiilor le era frică să mai meargă la creșăFoto: Pixabay

Caz revoltător la o creșă din Piatra Neamț! O angajată a fost înregistrată de mama unei fetițe de doi ani, în timp ce vorbea urât și bătea copiii. Potrivit femeii, micuța a fost închisă în baie și agresată.

Pe înregistrare se aude cum angajata îi spune fetiței de doi ani: „Stai pe oliță că îți întorc capul la spate”. Mama copilei a făcut publice înregistrările în luna octombrie. Ea a montat un dispozitiv de înregistrare în ghizdanul fetei, după ce copila a refuzat să mai meargă la creșă. 

„Am pus un dispozitiv de înregistrat în ghiozdănelul fetiței, în urma comportamentului ei. Avea o lună și jumătate de când mergea la creșă și la propriu o băgam cu forța în clasă, plângea. Pe 22 mi-a zis că doamna a închis-o în baie și a agresat-o, pe 23 am pus a doua oară dispozitivul în ghiozdanul ei și seara am ascultat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, mama fetei.

Angajata creșei, violentă cu copiii

Mama fetiței a rămas șocată de cât de agresivă este angajata creșei și ce cuvinte urâte folosește la adresa copiilor: „Pe 23 am ascultat toate înregistrările. Am înnebunit pur și simplu. Să îți auzi copilul cum imploră să fie luat în brațe... Îi spunea «Taci din gură, că ai sa te duci tu acasă.», «Stai pe oliță că îți întorc capul la spate.». Folosea cuvinte de genul nespălată, nesimțită. Am ascultat cât poate o mamă să asculte dintr-o înregistrare în care se aude cum copilul ei este bătut. În primă instanță, când m-am dus să spun ce se întâmplă, nu a recunoscut nimeni, «La noi în creșă nu există așa ceva!». Am dat play la înregistrări și s-au făcut verde și mov la față. Singura care a luat atitutine a fost Ana Maria Rotariu, șefa creșelor, care era și ea prezentă la discuție, și a cerut să i se desfacă imediat contractul angajatei”.

Angajata agresivă a fost dată afară

Femeia a fost dată afară la scurt timp după sesizarea pe care mama indignată a făcut-o. Femeia a precizat că fetița ei merge acum la psiholog. Micuța se trezea noaptea, plângea și îi spunea mamei ei că îi este frică de creșă. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net